Sminktetoválás Tudásbázis

SMINKTETOVÁLÁS TUDÁSBÁZIS

ŐSZI ÁRZUHANÁS!
A VIDEÓK MOST 30.000 FT HELYETT

18.000-ÉRT MEGVÁSÁROLHATÓAK!

(korlátozott számban!)

Bár a mi szakmánk erősen gyakorlati, ennek ellenére úgy éreztük, hogy sokféle tudásanyagot tudunk Veletek az online térben is megosztani.

Ha szeretsz mindig naprakész lenni, a szabadidőd egy részét a szakmai fejlődésedre áldozni, ha vannak benned tisztázatlan kérdések, ha lelkes vagy és a sminktetoválás kapcsán minden érdekel, csatlakozz hozzánk, tanulj velünk otthonról, videóról.

 

Milyen tartalmakat találsz itt?

sminktetoválással kapcsolatos oktató jellegű videókat

a videókhoz kapcsolódó, tanulást segítő dokumentációt

segítséget, támogatást és konzultációs lehetőséget

Hogyan működik?

 

1

Kattints a lenti gombra, ami átvisz az online tananyagok oldalára. Ott böngészve válaszd ki azt a témát, ami számodra a legérdekesebb.

2

Ha még nem regisztráltál az online akadémia felüleltén, akkor ott létre tudod hozni a profilodat, amivel később is bármikor be tudsz majd lépni.

3

Ha már kiválasztottad a képzést, akkor az oldal oldalon meg tudod rendelni, majd átutalással kifizetni. Gyors és egyszerű lépések.

4

A megvásárolt tananyagot 2 hónapig korláltalnul eléred, így annyiszor nézheted vissza, ahányszor csak szeretnéd.

JELENLEG ELÉRHETŐ VIDEÓS KÉPZÉSEINK

SZEMÖLDÖK ELŐRAJZOLÁS

Bizinger Katalin, a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color vezető oktatója ebben a videóban elmagyarázza a szemöldökszerkesztés helyes és logikus lépéseit, bemutatja mindezt egy modellen a gyakorlatban, továbbá hasznos tanácsokat ad jellemző arcformák és mimikák esetén szükséges formai korrekciókra. 

SZEMÖLDÖK SZÁLVEZETÉSI TECHNIKÁK

Bizinger Katalin a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color vezető oktatója 6 különböző szálvezetési technikát mutat be lépésről lépésre, kiegészítve mindezt a szálvégződések kialakításának módjával, illetve a sűrítési technikákkal, amit te otthonról vele együtt gyakorolhatsz, követve a videóban látható útmutatást.

SZERVETLEN PIGMENTOLÓGIA

Márkafüggetlen oktatási anyagunk segít neked abban, hogy hogyan tudsz szervetlen pigmentekkel is szépen és tudatosan dolgozni. Ismerd a szervetlen pigmentek viselkedését, diagnosztizáld könnyen a vendéged bőrszínaltónusát a még tökéletesebb színválasztás érdekében. Bármilyen márkájú pigmenttel is dolgozol, ez az online képzésünk garantáltan  megkönnyíti majd a munkádat. Oktatónk: Bizinger Katalin vegyésztechnikus, sminktetováló szakember.

ÉBENFEKETE SZEMKONTÚR

Keresed a megoldást arra, hogyan maradjanak a szemkontúr tetoválásaid gyógyulás után is hosszú ideig feketék, elszíneződés nélkül? Azt gondolod, hogy ez a pigmenten múlik? Bándi Bernadett, a Sminktetováló Akadémia oktatója lerántja a leplet egy tévhitről, és elárulja, hogy ez a pigment nem létezik. Bemutatjuk viszont azt, hogy milyen technikai kivitelezés és milyen pigment összetétel az ideális a valóban ÉBENFEKETE végeredményhez.

A webinárium anyaga folyamatosan bővül,
így érdemes rendszeresen ellátogatnod az oldalra, hogy minden tartalmat megnézhess.

Mindenkinek jó tanulást és kitartást kívánunk!

 

Swiss Color Magyarország és
Sminktetováló Akadémia by Swiss Color csapata

MIT TEGYÉL, HA KÉRDÉSED VAN A TANANYAGGAL KAPCSOLATBAN?

Csatlakozz a zárt szakmai facebook csoportunkhoz és tedd fel a kérdésedet ott, mi pedig segítünk.

Írj az oktatónak közvetlenül emailt, és a tárgyban tüntesd fel az oktató nevét, akinek a levelet címzed.

Hívj bennünket telefonon és mi azonnal a rendelkezésedre állunk!

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.