UNIVERZÁLIS SZÁLAS SZEMÖLDÖKTETOVÁLÓ KÉPZÉS

KEZDŐ

GYAKORLAT

2+ NAPOS (bővíthető)

Gyakorlati modul kezdőknek, az érintett elméleti tudásanyaggal kiegészítve.

Kis csoportos vagy egyéni képzés
Előre kitűzött, vagy egyénileg egyeztetett időpontokban
Időtartam: minimum 2 nap, ami igény szerint bővíthető

A képzés tematikája

1. nap
– szemöldök területének specifikus adottságai
– arc- és szemöldökformák, szerkesztési technikák
– formatervezési technikák, szálvezetések
– indikációk és kontraindikációk
– terület és technikaspecifikus színelmélet
– főbb szemöldök pigmentek és keverési tippek ismertetése
– szerkesztési gyakorlat papíron és speciális felületen
– gyakorlati bemutató élő modellen

2. nap
– szemöldöktetoválás gyakorlatban 2 hozott modellen

p

A képzés ára

MODUL ÁRA:

220.000 FtEgyéni képzés ára

Egyedüli résztvevőként

 

330.000 Ft

Csomag ár

Ha minden alapképzésre (szemöldök, szem, száj) bejelentkezel:

Csomag ár: 740.000 Ft helyett 700.000 Ft
(amely tartalmazza az alap elméleti és a pigmenológia 1. képzéseket)

A képzés következő időpontja:

BUDAPEST:
2020. április 23-24.
2020. november 9-10.

PÉCS: 2020. május 4.,9.
További időpontokról vagy egyéni képzésről érdeklődj telefonon vagy emailben.

 

Egy ideje terveztem már a sminktetoválás elsajátítását, de mint tudjátok, nem egyszerű a választás, sok szempontot figyelembe kell venni. Nehéz olyan oktatót /iskolát találni, mely minden kritériumnak megfelel.

Gépi sminktetováló alaptanfolyam elvégzése volt a cél, a lehető legjobb körülmények között. Úgy érzem, sikerült. Nem is választhattam volna jobban.
Persze mindenki maga dönti el, mi a fontos. Számomra a szakmai tudás mellett lényeges a személyiség is.

Többetek javaslatára a swiss color sminktetováló akadémiára esett a választásom, amit köszönök nektek! Tiszta szívből ajánlom őket mindenkinek. Vámos Mónika és Lakat Edina voltak az oktatóim. Mérhetetlen türelem, kedvesség és hatalmas szakmai tudás jellemzi őket. Meglehetősen ritka, ha valaki ilyen hozzáértés mellett ennyire készséges. Úgy vélem, maximálisan igyekeztek átadni ismereteiket.

Ami különösen tetszett, hogy tényleg az egész SC csapat kifejezetten kedves, minden alkalom jó hangulatban, fesztelenül telt.

Nagyon köszönöm nektek!”

Lasky Zsanett

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA
  • Az Akadémia biztosítja számodra a tanuláshoz szükséges segédanyagokat és eszközöket (jegyzet, prezentáció, gyakorló felület, egyéb termékek).
  • Amennyiben a Swiss Colortól korábban vásároltál sminktetováló készüléket, úgy a gyakorlat során használhatod a saját készülékedet.
  • Ha már rendelkezel más típusú sminktetováló készülékkel, azt a tanfolyamra szükséges magaddal hoznod, de elképzelhető, hogy a képzés során a Swiss Color készüléket fogod használni.
  • A képzés során teát, kávét, italt biztosítunk. Az ebédszünetben  lehetőséged van a közeli éttermek egyikében ebédelni.
RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– második napra egy modell
– gyakorláshoz saját felszerelés (sminktetováló készülék, kezdő készlet termékei)
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltétele
– Kozmetikus végzettség
– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Sminktetoválás tudománya – elméleti modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges befizetni, jelentkezéskor.
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudod kiegyenlíteni, vagy  KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhetsz. Ennek részleteiről érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat
Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg nem érzed, hogy bátran és magabiztosan tudsz nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)
Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, lehetőséged van az oktatódnál hospitálni, ahol megnézheted, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheted el az új karrieredet.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálod, hogy amennyiben Swiss Color kezdő készletet vásárolsz a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló vagy), úgy a képzéseink árából kedvezményt adunk. Ezeket a kedvezményeket az adott képzéseknél megtalálod.

Képzési csomagok
Amennyiben bizonyos alapképzésekre vagy microblading képzésekre egyszerre jelentkezel (vagyis csomagban vásárolod meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy egyszerre több modulra jelentkezz és minden modul előlegét befizesd. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

 

OKTATÓK:

Lakat Edina
oktató – BUDAPEST

20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a sminktetoválással, frissen végzett fiatal kozmetikusként. Az évek alatti sikeres közös együttműködés gyümölcseként, 2016 januártól, a Swiss Color oktatói csapat tagja lehetek, ami nagy megtiszteltetés számomra, hiszen nagyszerű, nemzetközileg is elismert kolléganőkkel dolgozhatom együtt.

Tordai Tímea
oktató – PÉCS

1999-ben végeztem kozmetikusként. 2003-ban egy hirtelen ötlettől vezérelve végeztem el a sminktetováló tanfolyamot és így 14 éve tetoválok rendíthetetlen lelkesedéssel. 2013-tól dolgozom Swiss Color termékekkel. Talán egyike vagyok azon szerencsés kozmetikusoknak, akik elmondhatják magukról, hogy a legjobbaktól tanulhattak. Büszkén mondhatom, hogy nagyon sok, ma is sikeres kozmetikust tudtam a pályán elindítani. Az, hogy azt a tudást amit megszereztem, tovább adhatom, ez számomra nagy boldogság.

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

Adatkezelési nyilatkozat

7 + 8 =

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.