Továbbképzések

tovabkepzesekA Sminktetováló Akadémia sminktetováló továbbképzései azoknak szólnak, akik már rendelkeznek sminktetováló gyakorlattal, azonban szeretnék tudásukat elmélyíteni, új technikákat tanulni, vagy esetleges bizonytalanságaikat eloszlatni. A továbbképzések lehetnek egyéni vagy kiscsoportos (2-4 fő) szervezésben, egyénileg megbeszélt vagy előre kitűzött időpontokban.

Minden továbbképzés 1 napos, amely a délelőtt folyamán az adott technika elméleti hátterének ismertetéséből, majd gyakorlati munkából épül fel.

 

Továbbképzések típusai

Szemöldöktetováló továbbképzések:

  • Haladó szemöldökszálazás
  • Microfibre HD szemöldöktetoválás
  • Soft powder szemöldöktetoválás

Szemtetováló továbbképzések:

  • Füstös szemhéjtetoválás

Ajaktetováló továbbképzések:

  • Haladó szájsatír
  • Térhatású highlight szájtetoválás

Pigmentológia:

Egy napos elméleti képzés pigmentológia és színelmélet területén. A részben márkafüggetlen, általános, de soha nem látott mélységekbe menő részletességgel összeállított tananyag során garatnáltan mindent megtanul a résztvevő, hogy a jövőben sikeresen válasszon árnyalatot és kiszámítható gyógyulási eredményeket kapjon. A képzés során a résztvevő az írásos tankönyvet is megvásárolhatja. Képzés díja: nettó 20.000 Ft. Csak előre kitűzött időpontokban.

Átalános Tudnivalók

Jelentkezés feltétele

  • Kozmetikus bizonyítvány bemutatása az illetékes oktatónál
  • Sminktetováló oklevél bemutatása
  • Tanulmányi szerződés megkötése
  • Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Fizetés:

A képzésre való jelentkezéskor 20% előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján szintén készpénzben vagy átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató.

Lemondás:

Lemondás esetén az előleget sajnos nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk.
Ha a megbeszélt időpont módosítanunk kell bármelyik fél oldaláról, úgy azt lehetőség szerint legalább 5-7 munkanappal az érintett időpont előtt javasolt megtenni.

Oklevél:

A Sminktetováló Akadémia a képzésen való részvételt igazoló, névre szóló oklevelet állít ki a résztevő számára.

oklevél

Képzés ára

Amennyiben a hallgató a Swiss Colornál szerzi be a sminktetováló készüléket vagy kezdő készletet, illetve a Swiss Color Partner programban résztvevők számára:
130.000 Ft + ÁFA
 
Amennyiben a hallgató egyéni képzésben szeretne részt venni, hogy rajta kívül más résztvevő ne legyen jelen:
160.000 Ft + ÁFA
 

Oktatók:

Vámos MonikaVámos Monika
vezető oktató
27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 
Lakat EdinaLakat Edina
sminktetováló oktató
20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a sminktetoválással, frissen végzett fiatal kozmetikusként. Az évek alatti sikeres közös együttműködés gyümölcseként, 2016 januártól, a Swiss Color oktatói csapat tagja lehetek, ami nagy megtiszteltetés számomra, hiszen nagyszerű, nemzetközileg is elismert kolléganőkkel dolgozhatom együtt.
Bizinger KatalinBizinger Katalin
microblading vendégoktató
2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor csatolakoztam a Swiss Color Akadémiához mint megbízott oktató. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez.
Tordai TímeaTordai Tímea
sminktetováló oktató
Baranya megye
1999-ben végeztem kozmetikusként. 2003-ban egy hirtelen ötlettől vezérelve végeztem el a sminktetováló tanfolyamot és így 14 éve tetoválok rendíthetetlen lelkesedéssel. 2013-tól dolgozom Swiss Color termékekkel. Talán egyike vagyok azon szerencsés kozmetikusoknak, akik elmondhatják magukról, hogy a legjobbaktól tanulhattak. Büszkén mondhatom, hogy nagyon sok, ma is sikeres kozmetikust tudtam a pályán elindítani. Az, hogy azt a tudást amit megszereztem, tovább adhatom, ez számomra nagy boldogság.
Bándi BernadettBándi Bernadett
microblading vendégoktató
Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 2015-ben kezdtem közös oktatói munkába Bizinger Katalinnal, akinek elhivatottsága és a vágya arra, hogy igényes, komplex tudást adjon tovább, lenyűgözött. Szakmai elkötelezettségünk és oktatási etikánk mind Katalinnal mind pedig a Swiss Color csapattal harmonikus egységet képez.
Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el