Térhatású szájtetoválás emelt szintű képzés

Gyakorlati modul, az érintett elméleti tudásanyaggal kiegészítve

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color sminktetováló továbbképzései azoknak szólnak, akik már rendelkeznek sminktetováló gyakorlattal, azonban szeretnék tudásukat elmélyíteni, új technikákat tanulni, vagy esetleges bizonytalanságaikat eloszlatni. A továbbképzések lehetnek egyéni vagy kiscsoportos (2-4 fő) szervezésben, egyénileg megbeszélt vagy előre kitűzött időpontokban.

Minden továbbképzés 1 napos, amely a délelőtt folyamán az adott technika elméleti hátterének ismertetéséből, majd gyakorlati munkából épül fel.

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

– adott terület specifikus adottságai
– formák, szerkesztési technikák
– korszerű, haladó kivitelezési technikák
– indikációk és kontraindikációk
– terület és technikaspecifikus színelmélet
– főbb területspecifikus pigmentek és keverési tippek ismertetése
– szerkesztési gyakorlat papíron és speciális felületeken
– szemöldöktetoválás gyakorlatban 1 hozott modellen

p

A képzés ára:

Kis csoportos képzés esetén (maximum 4 fő): nettó 130.000 Ft.
Egyéni képzés esetén (garantáltan 1 fő résztvevővel): nettó 160.000 Ft.

A képzés következő időpontja:

Előre kitűzött vagy egyénileg egyeztetett napokon. Minden továbbképzés 1 napos.

 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A MODULÁRIS RENDSZERŰ SMINKTETOVÁLÓ ALAPKÉPZÉS TEKINTETÉBEN:

Jelentkezés feltétele
– Kozmetikus bizonyítvány bemutatása az illetékes oktatónál
– Tanulmányi szerződés megkötése
– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Hospitálás
A tanfolyam időtartama alatt a résztvevőnek lehetősége van az oktatójának munkáját több ízben is megnézni. A hospitálás célja, hogy a képzésben részt vevő minél több szakmai trükköt és technikát elsajátíthasson, hogy az önálló munkája során magabiztosan és precízen tudjon dolgozni.

Extra gyakorlati nap
Ha a tanulónak valamely terület nehézséget okozott és a teljes magabiztossághoz szüksége a képzésen túl további gyakorlatra, akkor bármely típusú képzés kiegészíthető extra gyakorlati nappal, ahol a kérdések tisztázása után a résztvevő elvégzi a választott területen a gyakorlati munkát egy általa hozott modellen. Az extra gyakorlati nap időpontját a résztvevő és az oktató közösen egyeztetik, igény szerint. Ennek időtartama kb 4 óra. Képzés díja: nettó 50.000 Ft

Fizetés
Sminktetováló alapképzés moduláris rendszerben.
Sminktetoválás tudománya – elméleti modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges befizetni, jelentkezéskor.
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum nettó 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján szintén készpénzben vagy átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhet. Ennek részleteiről érdeklődjön a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Swiss Color sminktetováló készülék vagy kezdő készlet vásárlása
Amennyiben Swiss Color sminktetováló gépet vagy kezdő készletet rendel, annak árát egy összegben a megrendeléskor vagy részletekben lehet befizetni. Ennek pontos feltételeiről egyénileg egyeztetünk.

Lemondás
Lemondás esetén az előleget sajnos nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Ha a megbeszélt időpontokat módosítanunk kell bármelyik fél oldaláról, úgy azt lehetőség szerint legalább 5-7 munkanappal az érintett időpont előtt javasolt megtenni.

Oklevél
A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állít ki azon résztvevők számára, akik a képzés során megfelelően elsajátították a sminktetoválás művészetét. Ez az oklevél választott képzéstől függően jogosítja fel a hallgatót az sminktetoválás végzésre. A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color fenntartja a jogot, hogy amennyiben a résztvevő munkája még nem kellően magas színvonalú, úgy az oklevél kiállítását késleltesse. Ilyen esetben a résztvevő számára tanácsos még több modellen önállóan gyakorolnia, további hospitálásokon részt vennie vagy akár az extra gyakorlati napot is igénybe vennie. Ha a résztvevő úgy érzi, hogy megfelelő gyakorlatot szerzett már, akkor megfelelő vizsgamunka bemutatása után az Akadémia kiállítja számára a névre szóló oklevelét. Ezt a szigorító intézkedést azért tartjuk fontosnak, hogy értékelhető visszajelzést adhassunk a tanulóinknak, és biztosítsuk számukra a felelősségteljes és sikeres munkavégzés alapjait a jövőre nézve.

OKTATÓK:

Vámos Monika
vezető oktató

27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 

Lakat Edina
sminktetováló oktató

20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a sminktetoválással, frissen végzett fiatal kozmetikusként. Az évek alatti sikeres közös együttműködés gyümölcseként, 2016 januártól, a Swiss Color oktatói csapat tagja lehetek, ami nagy megtiszteltetés számomra, hiszen nagyszerű, nemzetközileg is elismert kolléganőkkel dolgozhatom együtt.

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

1 + 3 =

No event found!