Színátmenetes púderes szemöldöktetoválás

Színátmenetes púderes szemöldöktetoválás

HALADÓ

Gyakorlat

1 NAPOS

Ha nem elégszel meg a tökéletes végeredménnyel,
hanem még ennél is többre vágysz!

A púderes tetoválásban rejlő lehetőségek haladóknak!

Ha úgy érzed, az egyszerű színátmenet készítése már nem okozhat gondot, és szeretnéd még változatosabbá tenni a munkádat, ezt a haladó modult Neked találtuk ki!

JÁTSSZ A SZÍNEKKEL, ÁRNYALD,  KEVERD, SATÍROZD!

 Alkoss olyan szemöldök tetoválásokat, amit még a versenytársak is megirigyelnek!

Fejleszd tovább a púderes szemöldöktetoválás technikádat a haladóknak szánt egynapos továbbképzésünkön, ahol elsajátíthatsz további árnyékolási trükköket és technikákat, hogy még plasztikusabb, áttetszőbb, szín átmenetesebb szemöldököket készíthess a vendégeidnek.  

 

Mit tanulhatsz meg?

Különböző árnyékolási technikákat, eltérő gerincen vezetett szemöldökformákban

Hogy hogyan tudod elérni a kifinomult porhatást, és a tökéletes színátmenetet, akár több színnel, akár csak eggyel dolgozol.

Az 1 napos továbbképzés során délelőtt elméletet tanulunk, majd az egész délután az élő modelles gyakorlásról szól!

Jelentkezési feltétel:

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color sminktetováló továbbképzései azoknak szólnak, akik már rendelkeznek sminktetováló gyakorlattal, azonban szeretnék tudásukat elmélyíteni, új technikákat tanulni, vagy esetleges bizonytalanságaikat eloszlatni.

Képzés típusa:

A továbbképzések lehetnek egyéni vagy kiscsoportos (2-4 fő) szervezésben, egyénileg megbeszélt vagy előre kitűzött időpontokban.

Időtartam:

Minden továbbképzés 1 napos, amely a délelőtt folyamán az adott technika elméleti hátterének ismertetéséből, majd gyakorlati munkából épül fel.

Ez a képzésünk olyan gyakorlott szakembereknek szól, akik már ismerik a SoftPpowder technikát, azonban finomítanák a módszerüket, hogy a lengetős és pixeles technikával még szebb színátmenetet, árnyékokat és kontúrokat tudjanak létrehozni a szemöldöktetoválás során.

A továbbképzés ára CSAK

140. 000 Ft

A képzés tematikája

A képzés tematikája

01 – Arcformák elemzése, az előnyös formaválasztás és vastagság érdekében

02 – Az arc omináns tulajdonságainak meghatározása.ési technikák

03 – Tippek az állandó mimika okozta szimmetria korrekciójára.

04 – Szerkesztési protokoll, ill. tippek

05 – Indikációk és kontraindikációk átbeszélése

06 – A technikai kivitelezéshez használható tűmodulok elméletben, gyakorlatban

07 – Kivitelezési technikák és árnyékolási lehetőségek

08 – Gyakorlás gumifelületen valamint hozott modellen az oktató felügyeletével.

p

A képzés ára

Csomag ár

Modul ára:

140.000 Ft

Egyéni képzés ára:

 247.000 Ft

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

p

A képzés ára

Modul ára:

140.000 Ft

Egyéni képzés ára:

247.000 Ft

Csomag ár

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

A következő képzések időpontja:

2021. április 29.


További időpontokról vagy egyéni képzésekről érdeklődj
telefonon vagy emailben!

A képzés leírása

A képzés leírása

Képzés rövid leírása

Ez a továbbképzésünk egy rövid elméleti bevezetővel indul, ahol a szemöldök szerkesztését, az arcformákhoz leginkább illő formákat, a mimika befolyását a formakialakításra, a haladó softpowder technikák kivitelezését, a munka során használt eszközöket illetve pigmenteket részletesen átbeszéljük. Ezután megnézheted az oktatónk élő bemutatóját, ahol lépésről lépésre bevezet a technika csínjába-bínjába. De ahhoz, hogy később ezt a technikát te is tudd alkalmazni, önállóan, neked is szükséged van gyakorlásra ezért délután már te dolgozol, és a modelleden végigcsinálod a haladó, színátmenetes softpowder szemöldöktetoválást.

Mit tudsz elérni ezzel a technikával?

Ez a képzés akkor szól neked, ha már van gyakorlatod a púderes hatású szemöldöktetoválásban, de szeretnéd tökéletesíteni a technikádat. A képzés során 5 különböző változatát ismerheted meg az árnyékolásnak és színátmenet képzésének pixeles és cikkezéses mozdulatokkal. Ha szeretnéd, hogy legyen egy joly-joket technika a kezedben, amit szinte minden esetben előhúzhatsz, ha szeretnéd, hogy a vendégeid ízléses szemöldökkel távozzanak, akkor ezt a továbbképzést neked ajánljuk.

Melyik vendégednek fog jól állni ez a technika?

Ez a technika szinte mindenkinek jól áll függetlenül a korától vagy a természetes szemöldökének sűrűségétől, formájától és állapotától. A hatás nagyon lágy, természetes, enyhén sminkelt, ami minden alkalomra illik, sosem túl sok, nem kiabál.

Ingyen tudás

Ingyen tudás

Csatlakozz a zárt szakmai közösségünkhöz, ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhatsz,
sok témáról tanulhatsz és élvezheted a közösség támogató erejét.

Mindezt teljesen ingyen és kötelezettségek nélkül!

SMINKTETOVÁLÁS TUDÁSBÁZIS KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK

Jelentkezz Színátmenetes softpowder szemöldök képzésünkre az űrlap kitöltésével!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Akadémia biztosítja
  • Az Akadémia biztosítja számodra a tanuláshoz szükséges segédanyagokat és eszközöket (jegyzet, prezentáció, gyakorló felület, egyéb termékek).
  • Amennyiben a Swiss Colortól korábban vásároltál sminktetováló készüléket, úgy a gyakorlat során használhatod a saját készülékedet.
  • Ha már rendelkezel más típusú sminktetováló készülékkel, azt a tanfolyamra szükséges magaddal hoznod, de elképzelhető, hogy a képzés során a Swiss Color készüléket fogod használni.
  • A képzés során teát, kávét, italt biztosítunk. Az ebédszünetben  lehetőséged van a közeli éttermek egyikében ebédelni.
Résztvevő biztosítja
  • Gyakorlati modul esetén élő modell a gyakorláshoz
  • Swiss Color kezdő készleted (géppel), vagy meglévő sminktetováló készüléked, amit a képzésen már használni is fogsz
  • Váltóruha, váltócipő
Jelentkezés feltétele

- Kozmetikus végzettség
- Szemöldöktetoválás területén korábbi gyakorlat és tapasztalat
- Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetésee

Jelentkezés menete

Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk! Ezután telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés

Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudod kiegyenlíteni vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhetsz. Ennek részleteiről érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás

Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél

A gyakorlati képzések sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Termékvásárlás

Továbbképzéseinken nincs vásárlási kötelezettséged, de természetesen lehetőséged van bármilyen Swiss Color termék megvásárlására. A választásban az oktatód segít.

Oktató

Oktató

Bándi Bernadett
oktató – BUDAPEST

Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.