Tudás – törődés – támogatás

Start program

Kezd velünk az új karrieredet sminktetoválóként!
Feltétel: kozmetikus végzettség

Nemcsak egy képzést kínálunk, hanem:

egy támogatási rendszert, amivel könnyebben be tudod indítani az új szolgáltatásodat, karrieredet esetleg vállalkozásodat. A Start program az Akadémiánkon tanuló, és Swiss Color kezdő készletet vásárló szakemberekre vonatkozik.

Programunk

Nézd át, miből áll a programunk: 

A képzéseink gyakorlata mellett lehetőséged van:

Az oktatódnál hospitálni – ami azt jelenti, hogy megnézheted, hogyan zajlik egy sminktetováló szakember napja, onnantól kezdve, ahogy a vendéget fogadja, a konzultációt végzi, ahogyan megtervezi és kivitelezi a sminktetoválást.

Ez sokat segíthet Neked abban, hogy átlásd a szakma gyakorlati oldalát, és minden lényeges trükk és technika mélyen leülepedhessen benned.

Amennyiben a sminktetováláshoz a Swiss Color sminktetováló készüléket vásárolsz, az árából MOST AKÁR

%

kedvezményt adunk

És hogy az indulás könnyebb legyen, RÉSZLETFIZETÉSRE is van lehetőséged! Ez esetben a kedvezmény 20%.

A képzések után bármikor lehetőséged van az oktatóddal a közvetlen kapcsolattartásra egy privát fórumon keresztül, ahol szívesen segítenek neked a tapasztalt kollégáink bármilyen szakmai kérdésben.

Szakmai közösség

 Létrehoztunk egy szakmai közösséget, ahol:

N

rendszeresen osztunk meg veled lényeges, izgalmas tudásanyagot

N

szintén lehetőséged van egy közösség támogatását, tanácsát kérni

N

sokat tanulhatsz, hiszen ebben a rohamtempóban fejlődő szakmában fontos, hogy naprakész legyél.

A képzésedet követően

3 hónapig havonta egy alkalommal

igény szerint fogadóórát tart számodra az Akadémiánk vezetője, illetve a saját oktatód.

Ez lehet személyes vagy online konzultáció, ahol direktben választ kapsz minden kérdésedre, és eloszlatjuk a bizonytalanságodat.

Marketing e-book

Hogy ne csak a szakmai részben segítsünk, kezedbe adunk egy mini üzleti tervet, egy sminktetoválóknak szóló marketing e-book formájában, ami abban nyújt majd neked támogatást, hogy az új szolgáltatásodra könnyebben szerezhess vendéget, ezáltal a befektetésed hamarabb megtérüljön.

A kezdő tanfolyamod elvégzése mellé kapsz tőlünk egy kedvezményes kupont, amit 8 hónapon belül felhasználhatsz egy általad választott sminktetováló továbbképzésre. Microblading esetén kupon helyett csomagáras kedvezményt adunk Neked, amit a képzés leírásánál pontosan megtalálsz.

Támogatási rendszer kezdőknek

Hogyan működik a Start Program?

A START PROGRAM nyújtotta előnyöket mindneki kiélvezheti, aki vagy a Sminktetováló vagy a Microblading alapképzésünkben részt vesz.

Ha szeretnéd elsajátítani a sminktetoválás vagy a microblading művészetét, nincs más dolgod, mint kiválasztani a képzést, bejelentkezni, és a start program automatikus jár mellé Neked is.

SMINKTETOVÁLÓ ALAPKÉPZÉS

Hogy működik a sminktetováló alapképzés?

Alapképzésünk felépítése moduláris alapképzésünk lehetővé teszi számodra, hogy a saját tempódban haladhass. Kiválaszthatod azokat a modulokat (területekre és technikákra bontva), amelyeket szeretnél elvégezni.

 

Ha teljesen kezdő vagy, akkor a következő kötelező és választható modulokból épül fel az alapképzésed:

1. lépés
Sminktetoválás tudománya modul: Egynapos elméleti modul, ami megalapozza a későbbi gyakorlati képzéseket. Ez az első lépés, és a kezdőknél kötelező. Ezen az egynapos képzésen egyszer kell csak részt venned, az első gyakorlati modult megelőzendően. A későbbiekben, ha további gyakorlati modulokra szeretnél beiratkozni, akkor a Sminktetoválás tudománya modulon már nem kell részt venned újra.

2. lépés
Gyakorlati modulok: Válaszd ki azt (vagy azokat) a gyakorlati modult (vagy modulokat), amit szeretnél elsajátítani. A gyakorlati modulok között nincs sorrend, nem épülnek egymásra, minden modul önálló egységet képez egy adott területen és technikán belül. A választás csak rajtad múlik. Leggyakrabban egyszerre csak egy modult választanak a résztvevők, de ha szeretnél minden területről megtanulni egy alaptechnikát, akkor a moduláris alapképzésre speciális csomagárat kínálunk.

3. lépés
Pigmentológia I.modul: A sminktetoválás egy gyakorlati és művészi szakma, de a sikered több, mint 50%-a a helyes színhasználaton fog múlni. Ez egy rendkívül összetett tudomány, amit a mi akadémiánkon részletekbemenően elsajátíthatsz. A pigmentológia I. elméleti modul kötelező, és ütemezése a gyakorlati modul után ajánlott.

Ha már elvégezted nálunk az alapképzést egy technikára vonatkozóan, de szeretnél új technikát elsajátítani, akkor elegendő a választott kétnapos gyakorlati modulon részt venned. A Sminktetoválás tudománya és Pigmentológia I. modulokat nem kell újra elvégezned.
Az gyakorlati alapszintű képzésed így 2 napos.

 

Ha nem nálunk végezted el az alaptanfolyamot, viszont nálunk szeretnéd folytatni a tanulmányaidat és megtanulni egy új technikát, amiben még nincs gyakorlatod, úgy személyes konzultáció során megbeszéljük, hogy a Sminktetoválás tudománya modul elvégzése mennyire ajánlott számodra. Ilyen esetekben az egyéni felkészültségi szint dönt.

Sminktetováló alapképzés ára

A sminktetováló alapképzés (1 technika) tartalma és ára:

  • Sminktetoválás tudománya modul (1. nap) – 50.000 Ft
  • Softpowder gyakorlati modul (2-3. nap) – 220.000 Ft
  • Pigmentológia I. modul (4. nap) – 35.000 Ft

Összesen (4 nap): 305.000 Ft

Igény szerint több gyakorlati modul is elvégezhető egymás után. 

 

Készülék vagy kezdő készlet

A kezdő képzésre való beiratkozásnak nem feltétele a készülék vagy kezdő készlet megvásárlása. Azonban, ha az általunk ajánlott Swiss Color készülékek vagy kezdő készletek között válogatsz, garantáltan nem fogod megbánni.

Minőségi munkához minőségi eszközök és anyagok szükségesek.

A Swiss Color kezdő készletek tartalmaznak sminktetováló készüléket is. A készüléken felül választható pigmenteket, optimális tű készletet és minden szükséges eszközt és kelléket is megtalálsz bennük.

Válaszd ki a legszimpatikusabb, számodra legoptimálisabb készletet/készüléket, és rendeld meg még a képzésed előtt.

Részletfizetés lehetséges!

Bővebb információt a sminktetováló alapképzések leírásánál talász.

MICROBLADING ALAPKÉPZÉS

Hogy működik a microblading alapképzés?

 A Microblading alapképzés két és fél napos alapképzés. Az elméleti oktatás online zoomos előadás formájában történik, majd ezt követően jön a két nap élő, személyes, mini csoportos gyakorlati képzés. Ennek menetéről bővebben a Microblading alapképzés menüpontban olvashatsz.

 

Microblading alapképzés ára

A microblading alapképzés csomag tartalma és ára:

  • Microblading alapképzés elméleti előadás (0. nap)
  • Microblading alapképzés gyakorlati modul (1-2. nap) – 160.000 Ft

Összesen (3 nap): 160.000 Ft

 

Kezdő készletek

A kezdő képzésre való beiratkozásnak feltétele a valamelyik kezdő készlet megvásárlása. 

Minőségi munkához minőségi eszközök és anyagok szükségesek.

A Swiss Color Microblading kezdő készletek tartalmaznak minden létfontosságú eszközt és terméket. 

Válaszd ki a legszimpatikusabb készletet, és rendeld meg még a képzésed előtt.

Bővebb információt a micrblading alapképzések leírásánál talász.

Ha szeretnél további részletet megtudni az alapképzéseinkről és a start programos támogatásunkról, töltsd ki ezt az űrlapot!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.