Akvarell szájtetoválás

Akvarell szájtetoválás

HALADÓ

Gyakorlat

1 NAPOS

A technika, amely lehetővé teszi, hogy igazán természetes, plasztikus ajaktetoválást készíthess!

Egyre többen részesítik előnyben a lágy, természetes hatású sminktetoválást, amiről első ránézésre nem is látszik, hogy bármilyen beavatkozás történt az arcon. Egyszerűen csak kiemeli a természetes adottságokat, és elegáns, visszafogott megjelenést kölcsönöz az arcnak.

Az akvarell szájtecnika pontosan ezt nyújta.

 

Elegáns – visszafogott – gyönyörű

Jelentkezési feltétel:

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color sminktetováló továbbképzései azoknak szólnak, akik már rendelkeznek sminktetováló gyakorlattal, azonban szeretnék tudásukat elmélyíteni, új technikákat tanulni, vagy esetleges bizonytalanságaikat eloszlatni.

Mit biztosítunk:

Swiss Color készülékkel rendelkezők számára biztosítjuk a gyakorlathoz szükséges modulokat és pigmenteket. 

Azok számára, akik nem Swiss Color készülékkel rendelkeznek sajnos nem tudjuk a modulokat biztosítani, természtesen a pigmenteket igen.

Mit hozz magaddal:

 • Sminktetováló készülékedet
 • Modellt a gyakorláshoz
 • Munkaruhát, váltócipőt, maszkot
 • Bármi olyan eszközt, ami nélkül nem tudsz dolgozni (pl: szemüveged)

A továbbképzés ára CSAK

140. 000 Ft

A képzés tematikája

A képzés tematikája

01 – Adott terület specifikus adottságai

02 – Formák, szerkesztési technikák

03 – Korszerű, haladó kivitelezési technikák

04 – Indikációk és kontraindikációk

05 – Terület és technikaspecifikus színelmélet

06 – Főbb területspecifikus pigmentek és keverési tippek ismertetése

07 – Szerkesztési gyakorlat papíron és speciális felületeken

08 – Szájtetoválás gyakorlatban 1 hozott modellen

p

A képzés ára

Csomag ár

Modul ára:

140.000 Ft

Egyéni képzés ára:

 247.000 Ft

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

p

A képzés ára

Modul ára:

140.000 Ft

Egyéni képzés ára:

247.000 Ft

Csomag ár

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

A következő képzések időpontja:

2021. március 1.

További időpontokról vagy egyéni képzésről érdeklődj
telefonon vagy emailben!

A képzés leírása

A képzés leírása

Képzés rövid leírása

Ez a továbbképzésünk egy rövid elméleti bevezetővel indul, ahol a száj szerkesztését, az akvarell technika kivitelezési lehetőségeit, a munka során használt eszközöket illetve pigmenteket részletesen átbeszéljük. Ezután megnézheted az oktatónk bemutatóját, ahol lépésről lépésre bevezet a technika csínjába-bínjába. De ahhoz, hogy később ezt a technikát te is tudd alkalmazni, önállóan, neked is szükséged van gyakorlásra ezért délután már te dolgozol, és a modelleden végigcsinálod az akvarell szájtetoválást.

Mit tudsz elérni ezzel a technikával?

Ez a továbbképzés akkor ajánlott a számodra, ha van gyakorlatod a szájtetoválás területén. Ellentétben a hagyományos vagy rúzsos hatású szájtetoválási technikával, itt picit másképp dolgozunk, hiszen a szájnak nincs éles kontúrvonala, a pigmentált terület mégis elkülönül a környező szövetektől. A satírozás mozdulata szintén picit eltér a megszokott, hiszen finom, vékony rétegben pigmentálunk, úgy, hogy az eredmény az “átlátszóság” illúzióját keltse.

Az akvarell technikának sajátos pigmentbejuttatási technikája, a tűkonfiguráció és a pigment oldószerrel való különböző mértékű keverése fogja megadni a kívánt végeredményt. 

Melyik vendégednek fog jól állni ez a technika?

Ha a vendéged a természetes, lágy, finom megjelenést szereti, és nem kedveli a túl látványos, markáns megoldásokat, akkor az akvarell technikát imádni fogja. Ezzel a módszerrel kiemelheted a száját anélkül, hogy első ránézésre bárkinek feltűnne, hogy az ajkak pigmentáltak. Mintha csak a vendég sajátja lenne.

A képzés menete

A képzés menete

Elmélet

E

Az akvarell technikához használható legpraktikusabb pigmentek

E

Pigment oldása, keverése az “átlátszó” fedés érdekében

E

Kontúr nélküli, lágy satír gyakorlati kivitelezésének módja

Gyakorlat

E

Gyakorlás gumifelületen

E

Oktató bemutatója

E

Gyakrolás élő modellen

Ingyen tudás

Ingyen tudás

Csatlakozz a zárt szakmai közösségünkhöz, ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhatsz,
sok témáról tanulhatsz és élvezheted a közösség támogató erejét.

Mindezt teljesen ingyen és kötelezettségek nélkül!

SMINKTETOVÁLÁS TUDÁSBÁZIS KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK

Jelentkezz Akvarell szájtetoválás képzésünkre az űrlap kitöltésével!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Akadémia biztosítja
 • Az Akadémia biztosítja számodra a tanuláshoz szükséges segédanyagokat és eszközöket (jegyzet, prezentáció, gyakorló felület, egyéb termékek).
 • Amennyiben a Swiss Colortól korábban vásároltál sminktetováló készüléket, úgy a gyakorlat során használhatod a saját készülékedet.
 • Ha már rendelkezel más típusú sminktetováló készülékkel, azt a tanfolyamra szükséges magaddal hoznod, de elképzelhető, hogy a képzés során a Swiss Color készüléket fogod használni.
 • A képzés során teát, kávét, italt biztosítunk. Az ebédszünetben  lehetőséged van a közeli éttermek egyikében ebédelni.
Résztvevő biztosítja
 • Gyakorlati modul esetén élő modell a gyakorláshoz
 • Swiss Color kezdő készleted (géppel), vagy meglévő sminktetováló készüléked, amit a képzésen már használni is fogsz
 • Váltóruha, váltócipő
Jelentkezés feltétele

- Kozmetikus végzettség
- Szemöldöktetoválás területén korábbi gyakorlat és tapasztalat
- Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetésee

Jelentkezés menete

Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk! Ezután telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés

Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudod kiegyenlíteni vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhetsz. Ennek részleteiről érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás

Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél

A gyakorlati képzések sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Termékvásárlás

Továbbképzéseinken nincs vásárlási kötelezettséged, de természetesen lehetőséged van bármilyen Swiss Color termék megvásárlására. A választásban az oktatód segít.

Oktató

Oktató

Lakat Edina
oktató – BUDAPEST

20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a sminktetoválással, frissen végzett fiatal kozmetikusként. Az évek alatti sikeres közös együttműködés gyümölcseként, 2016 januártól, a Swiss Color oktatói csapat tagja lehetek, ami nagy megtiszteltetés számomra, hiszen nagyszerű, nemzetközileg is elismert kolléganőkkel dolgozhatom együtt.

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.