SMINKTETOVÁLÓ KÉPZÉSEK

Fontosnak tartjuk a minőséget és biztonságot, nemcsak az eszközök és anyagok, de a munkavégzés tekintetében is. A sminktetoválás során elengedhetetlen a bőr átható ismerete, a különböző bőrtípusok, tónusok helyes diagnosztizálása, ez ugyanis nagyban befolyásolja a technika, az alkalmazott árnyalatok és higiéniai modulok kiválasztását, továbbá a végeredményt. Éppen ezért, Akadémiánk kizárólag kozmetikusok számára vállalja az oktatást, ahogy ezt a Magyarországon érvényben lévő rendeletek is előírják.

ALAPKÉPZÉSEK

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color sminktetováló alapképzése azoknak a kozmetikusoknak szól, akik még nem rendelkeznek tapasztalattal a sminktetoválás területén, de szeretnék a lehető legmagasabb színvonalon elsajátítani ezt a felelősségteljes, művészi szakmát. A képzés felépítése során nagy hangsúlyt fektettünk az átfogó elméleti és gyakorlati ismeretanyag kialakítására, hogy a Swiss Colort választó szakemberek maximális tudással és magabiztossággal a hátuk mögött tudják tovább emelni a szakma színvonalát.

Céljaink és törekvéseink hosszú távúak, amelyek azt szolgálják, hogy felkészült, kompetens és felelősségteljes szakemberek kerüljenek ki a kezeink közül. Nem pusztán tanfolyamot tartunk, hanem felkészítjük, és ezt követően támogatjuk tanulóinkat, partnereinket.

ALAPKÉPZÉSEK MODULÁRIS RENDSZERE
  1. A sminktetoválás tudománya – elméleti modul
  2. Pigmentológia I., II. – elméleti és gyakorlati modul
  3. Univerzális alap szálas szemöldöktetoválás – gyakorlati modul
  4. Púderes szemöldöktetoválás – gyakorlati modul
  5. Szemkontúr tetoválás – gyakorlati modul
  6. Ajak kontúr és satír tetoválás – gyakorlati modul

ALAPKÉPZÉSEK

Sminktetoválás tudománya

Univerzális alap Szálas szemöldök modul

Púderes szemöldöktetoválás modul

Szemkontúr tetoválás modul

ajak kontúr és satír tetoválás modul

Pigmentológia I., II.

TOVÁBBKÉPZÉSEK

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color sminktetováló továbbképzései azoknak szólnak, akik már rendelkeznek sminktetováló gyakorlattal, azonban szeretnék tudásukat elmélyíteni, ÚJ TECHNIKÁKAT tanulni, vagy esetleges bizonytalanságaikat eloszlatni. A továbbképzések lehetnek egyéni vagy kiscsoportos (2-4 fő) szervezésben, előre kitűzött időpontokban.

Minden továbbképzés 1 napos, amely a délelőtt folyamán az adott technika elméleti hátterének ismertetéséből, majd gyakorlati munkából épül fel. A résztvevők ÉLŐ MODELLEKEN gyakorolnak!

TOVÁBBKÉPZÉSEK

Digital blading szemöldöktetoválás

színátmenetes púderes szemöldöktetoválás

hibrid szemöldöktetoválás

3d highlight ajaktetoválás

Füstös szemkontúr modul

Pigmentológia I., II.

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.