Sminktetováló képzések

Sminktetováló képzések

Új szakmáról álmodozol?

Gyakorlott sminktetováló vagy, de szeretnél minél több technikát megtanulni?

Elakadtál a fejlődésben félsz, hogy lemaradsz a konkurencia mögött?

A Sminktetováló Akadémia 3 évtizedes oktatói tapasztalattal vár téged is!

Miért nálunk tanulj tetoválni?

Miért nálunk tanulj tetoválni?

kis csoportos, gyakorlatorientált képzések

maximális odafigyelés

a modulrendszernek köszönhetően személyreszabható oktatási struktúra

start program és szakmai támogatás akár éveken át

aktív kapcsolattartás a képzés után is: mi nem engedjük el a kezed!

minőségi svájci Swiss Color anyagok és eszközök

minden igényt kielégítő képzési rendszer. Nálunk kezdőként és haladóként is garantált a fejlődés

inspiráló közösség

Akadémiánk kizárólag kozmetikusok számára vállalja az oktatást, ahogy ezt a Magyarországon érvényben lévő rendeletek is előírják.

Alapképzések

Alapképzések

Hogyan működik?

Hogyan működik a moduláris alapképzés?

Moduláris alapképzésünk lehetővé teszi számodra, hogy a saját tempódban haladhass.

Ha teljesen kezdő vagy, akkor a következő kötelező és választható modulokból épül fel az alapképzésed:

1. lépés

Sminktetoválás tudománya modul: Egynapos elméleti modul, ami megalapozza a későbbi gyakorlati képzéseket. Ez az első lépés, és a kezdőknél kötelező. Ezen az egynapos képzésen egyszer kell csak részt venned, az első gyakorlati modult megelőzendően. A későbbiekben, ha további gyakorlati modulokra szeretnél beiratkozni, akkor a Sminktetoválás tudománya modulon már nem kell részt venned újra.

2. lépés

Gyakorlati modulok: Válaszd ki azt (vagy azokat) a gyakorlati modult (vagy modulokat), amit szeretnél elsajátítani. A gyakorlati modulok között nincs sorrend, nem épülnek egymásra, minden modul önálló egységet képez egy adott területen és technikán belül. A választás csak rajtad múlik. Leggyakrabban egyszerre csak egy modult választanak a résztvevők, de ha szeretnél minden területről megtanulni egy alaptechnikát, akkor a moduláris alapképzésre speciális csomagárat kínálunk.

3. lépés

Pigmentológia I.modul: A sminktetoválás egy gyakorlati és művészi szakma, de a sikered több, mint 50%-a a helyes színhasználaton fog múlni. Ez egy rendkívül összetett tudomány, amit a mi akadémiánkon részletekbemenően elsajátíthatsz. A pigmentológia I. elméleti modul kötelező, és ütemezése a gyakorlati modul után ajánlott.

Ha már elvégezted nálunk az alapképzést egy technikára vonatkozóan, de szeretnél új technikát elsajátítani, akkor elegendő a választott kétnapos gyakorlati modulon részt venned. A Sminktetoválás tudománya és Pigmentológia I. modulokat nem kell újra elvégezned.
Az gyakorlati alapszintű képzésed így 2 napos.

 

Ha nem nálunk végezted el az alaptanfolyamot, viszont nálunk szeretnéd folytatni a tanulmányaidat és megtanulni egy új technikát, amiben még nincs gyakorlatod, úgy személyes konzultáció során megbeszéljük, hogy a Sminktetoválás tudománya modul elvégzése mennyire ajánlott számodra. Ilyen esetekben az egyéni felkészültségi szint dönt.

Így működik az Akadémiánk

Így működik az Akadémiánk kezdő képzése

1. LÉPÉS

A sminktetoválás tudománya – elméleti modul (kötelező)

1. LÉPÉS

A sminktetoválás tudománya – elméleti modul (kötelező)

Válassz gyakorlati moduljaink közül (2/A, 2/B, 2/C, 2/D)

2/A LÉPÉS

Púderes szemöldöktetoválás – gyakorlati modul

2/B LÉPÉS

Szálas szemöldöktetoválás
gyakorlati modul

2/C LÉPÉS

Szemkontúr tetoválás
gyakorlati modul

2/D LÉPÉS

Ajak kontúr és satír tetoválás – gyakorlati modul

3. LÉPÉS

Pigmentológia I. –
elméleti és gyakorlati modul

Alapképzések moduljai

Alapképzések moduljai

Sminktetoválás alapelmélet

Softpowder szemöldöktetoválás

Ébenfekete szemkontúr tetoválás

Szájtetoválás alapfokon

Pigmentológia I., II.

Továbbképzések

Továbbképzések

Ha már sminktetováló vagy, pontosan tudod, hogy aki lemarad, az kimarad. A tanulás és a fejlődés nem áll meg, ha az ember az élvonalban szeretne maradni, fontos, hogy lépést tartson a haladással, ismerje a legújabb technikákat és profin végezze a munkáját.

Továbbképzéseink azoknak a sminktetoválóknak szólnak, akik:

Már rendelkeznek sminktetováló gyakorlattal, de szeretnének egy új technikát megtanulni. Vagy:

Már megtanultak egy adott technikát valahol, de nem érzik biztosnak a tudásukat, és nem elégedettek a munkájuk végeredményével. Vagy:

Egyszerűen csak nyitottak, kíváncsiak és pontosan tudják, “ahány kéz, annyi féle munka” és mindenkitől lehet tanulni, trükköket ellesni, ezért szívesen tanulnak minél több mindent, minél több oktatótól.

Akik sosem tétlenkednek, és mindent beleadnak a szakmai sikereikbe és fejlődsükbe.

Minden továbbképzés 1 napos, amely a délelőtt folyamán az adott technika elméleti hátterének ismertetéséből, majd gyakorlati munkából épül fel. 

A résztvevők ÉLŐ MODELLEKEN gyakorolnak!

IDŐTARTAM

1 nap

KÉPZÉS JELLEGE

gyakorlati
mini csoportos (max 2-4 fő)

SZINT

emelt szintű

GYAKORLÁS

ÉLŐ MODELLES!

JELENTKEZÉS FELTÉTELE

kozmetikus végzettség, sminktetováló gyakorlat

Továbbképzések típusai

Továbbképzések típusai

Pigmentológia I., II.

Emelt szintű ébenfekete szemkontúr

Füstös szemkontúr

Színátmenetes Softpowder

Akvarell szájtetoválás

Workshopok

Workshopok

Workshopok változatos témában és különböző szinteken.

Online és élő formában egyaránt!

Videós képzések

Videós tananyagok

Tanulj otthonról kényelmesen, a saját tempódban.

Videós tanyagainkat Neked ajánljuk, ha:

Nyitott vagy az újdonságra, szívesen bővíted a tudásodat. Vagy:

Kedző vagy akár haladó vagy, hiszen a témáink vegyesek, mindenki találhat kedvére valót. Vagy:

Több órás szakmai tananyag, 2 hónapos korlátlan hozzáférés, ajándék segédletek, dokumetumok, mindez kedvező áron!

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Jelentkezés feltétele

Minden képzésnél feltüntettük az adott tanfolyamra való jelentkezés feltételeit. Természetes a jelentkezőkkel folytatott beszélgetés során ezeket részletesen tisztázzuk még egyszer mindenkivel.

Hospitálás

A tanfolyam időtartama alatt lehetőséget adunk számodra az oktató munkáját több ízben is megnézni. A hospitálás célja, hogy minél több szakmai trükköt és technikát elsajátíthass, hogy az önálló munkád során magabiztosan és precízen tudj dolgozni. A hospitálás nem kötelező, csak ajánlott. Ennek részleteiről, az időpontokról az adott oktatóddal tudsz majd egyeztetni.

Bővíthető gyakorlat

Ha valamely terület nehézséget okozott és a teljes magabiztossághoz szükséged van a képzésen túl további gyakorlatra, akkor bármely típusú képzés kiegészíthető extra gyakorlati alkalommal, ahol a kérdések tisztázása után, elvégezheted a választott területen a gyakorlati munkát egy általad hozott modellen. Az extra gyakorlati nap időpontját közösen egyeztetjük. 

Időtartama: kb. 3 óra

Extra gyakorlati nap díja: nettó 30.000 Ft

Oktatósegéd: Udvardi Vivi

Fizetés

A képzéseink nagyon alacsony létszámmal, mini csoportokban történnek. Ahhoz, hogy a jelentkezőnek biztosítani tudjuk a helyét, a jelentkezéskor előleg vagy a teljes képzési díj előre történő befizetése szükséges. Hogy mikor melyik, azt az adott képzés leírásánál megtalálod. 

Amennyiben a képzés mellett Swiss Color készüléket vagy kezdő készletet is szeretnél vásárolni, úgy ennek a fizetését személyesen egyeztetjük. Ez esetben, igény szerint KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is biztosítunk. Ennek részleteiről kérjük, érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Sminktetováló készülék vásárlása

Amennyiben Swiss Color sminktetováló gépet rendelsz, annak árát egy összegben a megrendeléskor vagy KAMATMENTES RÉSZLETEKBEN lehet befizetni. Ennek pontos feltételeiről egyénileg egyeztetünk.

A képzéseken való részvételnek nem feltétele, hogy Swiss Color sminktetováló gépet rendelj, a gyakorlati modulokra azonban alapesetben mi nem biztosítunk készüléket, így azt hoznod kell egy magaddal. Felár esetében természetesen mi is tudunk Neked Swiss Color készüléket biztosítani a gyakorlatodhoz. Erről jelentkezéskor egyeztetünk a résztvevőkkel.

Lemondás

Jelentkezés után befizetett előleget vagy képzés díját sajnos nem áll módunkban visszafizetni. Ha nem tudsz részt venni a képzésen, amire jelentkeztél, a részvételedet egy következő általunk kitűzött tanfolyamra át tudjuk tenni. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a változtatásra vonatkozó igényedről legkésőbb két munkanappal a képzést megelőzően értesítesz bennünket. A képzés időpontjához képest két munkanapon belül már nem áll módunkban módosítani, ebben az esetben a jelentkezésed és a befizetett összeg elveszett.

Tanúsítvány

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color névre szóló, magyar nyelvű tanúsítványt állít ki azon résztvevők számára, akik a képzés során megfelelően elsajátították a különböző modulok anyagát. Ez a tanúsítvány a választott képzéstől függően jogosítja fel a hallgatót az sminktetoválás végzésére. 

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color fenntartja a jogot, hogy amennyiben a résztvevő munkája még nem kellően magas színvonalú, úgy a tanúsítvány kiállítását késleltesse. Ilyen esetben a résztvevő számára tanácsos még több modellen önállóan gyakorolni, további hospitálásokon részt vennie vagy akár az extra gyakorlati napot is igénybe vennie. Ha a résztvevő úgy érzi, hogy megfelelő gyakorlatot szerzett már, akkor megfelelő vizsgamunka bemutatása után, az Akadémia kiállítja számára a névre szóló tanúsítványt. 

Ezt a szigorító intézkedést azért tartjuk fontosnak, hogy értékelhető visszajelzést adhassunk a tanulóinknak, és biztosítsuk számukra a felelősségteljes és sikeres munkavégzés alapjait a jövőre nézve.

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.