Sminktetováló képzések

Sminktetováló képzések

Új szakmáról álmodozol?

Gyakorlott sminktetováló vagy, de szeretnél minél több technikát megtanulni?

Elakadtál a fejlődésben félsz, hogy lemaradsz a konkurencia mögött?

A Sminktetováló Akadémia 3 évtizedes oktatói tapasztalattal vár téged is!

Miért nálunk tanulj tetoválni?

Miért nálunk tanulj tetoválni?

kis csoportos, gyakorlatorientált képzések

maximális odafigyelés

a modulrendszernek köszönhetően személyreszabható oktatási struktúra

start program és szakmai támogatás akár éveken át

aktív kapcsolattartás a képzés után is: mi nem engedjük el a kezed!

minőségi svájci Swiss Color anyagok és eszközök

minden igényt kielégítő képzési rendszer. Nálunk kezdőként és haladóként is garantált a fejlődés

inspiráló közösség

Akadémiánk kizárólag kozmetikusok számára vállalja az oktatást, ahogy ezt a Magyarországon érvényben lévő rendeletek is előírják.

Alapképzések

Alapképzések

Hogyan működik?

Hogyan működik a moduláris alapképzés?

Moduláris alapképzésünk lehetővé teszi számodra, hogy a saját tempódban haladhass.

Ha teljesen kezdő vagy, akkor a következő kötelező és választható modulokból épül fel az alapképzésed:

1. lépés

Sminktetoválás tudománya modul: Egynapos elméleti modul, ami megalapozza a későbbi gyakorlati képzéseket. Ez az első lépés, és a kezdőknél kötelező. Ezen az egynapos képzésen egyszer kell csak részt venned, az első gyakorlati modult megelőzendően. A későbbiekben, ha további gyakorlati modulokra szeretnél beiratkozni, akkor a Sminktetoválás tudománya modulon már nem kell részt venned újra.

2. lépés

Gyakorlati modulok: Válaszd ki azt (vagy azokat) a gyakorlati modult (vagy modulokat), amit szeretnél elsajátítani. A gyakorlati modulok között nincs sorrend, nem épülnek egymásra, minden modul önálló egységet képez egy adott területen és technikán belül. A választás csak rajtad múlik. Leggyakrabban egyszerre csak egy modult választanak a résztvevők, de ha szeretnél minden területről megtanulni egy alaptechnikát, akkor a moduláris alapképzésre speciális csomagárat kínálunk.

3. lépés

Pigmentológia I.modul: A sminktetoválás egy gyakorlati és művészi szakma, de a sikered több, mint 50%-a a helyes színhasználaton fog múlni. Ez egy rendkívül összetett tudomány, amit a mi akadémiánkon részletekbemenően elsajátíthatsz. A pigmentológia I. elméleti modul kötelező, és ütemezése a gyakorlati modul után ajánlott.

Ha már elvégezted nálunk az alapképzést egy technikára vonatkozóan, de szeretnél új technikát elsajátítani, akkor elegendő a választott kétnapos gyakorlati modulon részt venned. A Sminktetoválás tudománya és Pigmentológia I. modulokat nem kell újra elvégezned.
Az gyakorlati alapszintű képzésed így 2 napos.

 

Ha nem nálunk végezted el az alaptanfolyamot, viszont nálunk szeretnéd folytatni a tanulmányaidat és megtanulni egy új technikát, amiben még nincs gyakorlatod, úgy személyes konzultáció során megbeszéljük, hogy a Sminktetoválás tudománya modul elvégzése mennyire ajánlott számodra. Ilyen esetekben az egyéni felkészültségi szint dönt.

Így működik az Akadémiánk

Így működik az Akadémiánk kezdő képzése

1. LÉPÉS

A sminktetoválás tudománya – elméleti modul (kötelező)

2/A LÉPÉS

Púderes szemöldöktetoválás – gyakorlati modul

2/B LÉPÉS

Szálas szemöldöktetoválás
gyakorlati modul

2/C LÉPÉS

Szemkontúr tetoválás
gyakorlati modul

2/D LÉPÉS

Ajak kontúr és satír tetoválás – gyakorlati modul

3. LÉPÉS

Pigmentológia I. –
elméleti és gyakorlati modul

Alapképzések moduljai

Alapképzések moduljai

Sminktetoválás tudománya

Univerzális alap Szálas szemöldök modul

Púderes szemöldöktetoválás modul

Szemkontúr tetoválás modul

Ajak kontúr és satír tetoválás modul

Pigmentológia I., II.

Továbbképzések

Továbbképzések

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color sminktetováló továbbképzései azoknak szólnak, akik már rendelkeznek sminktetováló gyakorlattal, azonban szeretnék tudásukat elmélyíteni, ÚJ TECHNIKÁKAT tanulni, vagy esetleges bizonytalanságaikat eloszlatni. 

 

A továbbképzéseket egyéni vagy kiscsoportos (2-4 fő) oktatás formájában is igénybe veheted.

Egyéni képzéseinkről itt olvashatsz bővebben:

Minden továbbképzés 1 napos, amely a délelőtt folyamán az adott technika elméleti hátterének ismertetéséből, majd gyakorlati munkából épül fel. 

A résztvevők ÉLŐ MODELLEKEN gyakorolnak!

Sminktetováló továbbképzéseink

Sminktetováló továbbképzések

Színátmenetes púderes szemöldöktetoválás

Hibrid szemöldöktetoválás

Füstös szemkontúr modul

Pigmentológia I., II.

ColorX

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Jelentkezés feltétele

– Kozmetikus vagy egészségügyi végzettség

– Tanulmányi szerződés megkötése

– Általános elmélet modul elvégzése 

– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Hospitálás

A tanfolyam időtartama alatt lehetőséget adunk számodra az oktató munkáját több ízben is megnézni. A hospitálás célja, hogy minél több szakmai trükköt és technikát elsajátíthass, hogy az önálló munkád során magabiztosan és precízen tudj dolgozni.

Extra gyakorlati nap

Ha valamely terület nehézséget okozott és a teljes magabiztossághoz szükséged van a képzésen túl további gyakorlatra, akkor bármely típusú képzés kiegészíthető extra gyakorlati nappal, ahol a kérdések tisztázása után, elvégezheted a választott területen a gyakorlati munkát egy általad hozott modellen. Az extra gyakorlati nap időpontját az oktatóval közösen egyeztetjük, igény szerint. 

Időtartama kb. 4 óra

Extra gyakorlati nap díja: nettó 50.000 Ft

Fizetés

A képzésre való jelentkezéskor minimum nettó 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget vagy a tanfolyam első napján szintén készpénzben vagy átutalással tudod kiegyenlíteni.

Igény esetén KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is biztosítunk. Ennek részleteiről kérjük, érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Swiss Color sminktetováló készülék vásárlása

Amennyiben Swiss Color sminktetováló gépet rendelsz, annak árát egy összegben a megrendeléskor vagy KAMATMENTES RÉSZLETEKBEN lehet befizetni. Ennek pontos feltételeiről egyénileg egyeztetünk.

Lemondás

Lemondás esetén az előleget sajnos nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vis major esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk.

Ha a megbeszélt időpontokat módosítanunk kell bármelyik fél oldaláról, úgy azt lehetőség szerint legalább 5-7 munkanappal az érintett időpont előtt javasolt megtenni.

Oklevél

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állít ki azon résztvevők számára, akik a képzés során megfelelően elsajátították a különböző modulok anyagát. Ez az oklevél választott képzéstől függően jogosítja fel a hallgatót az sminktetoválás végzésére. 

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color fenntartja a jogot, hogy amennyiben a résztvevő munkája még nem kellően magas színvonalú, úgy az oklevél kiállítását késleltesse. Ilyen esetben a résztvevő számára tanácsos még több modellen önállóan gyakorolni, további hospitálásokon részt vennie vagy akár az extra gyakorlati napot is igénybe vennie. Ha a résztvevő úgy érzi, hogy megfelelő gyakorlatot szerzett már, akkor megfelelő vizsgamunka bemutatása után, az Akadémia kiállítja számára a névre szóló oklevelét. 

Ezt a szigorító intézkedést azért tartjuk fontosnak, hogy értékelhető visszajelzést adhassunk a tanulóinknak, és biztosítsuk számukra a felelősségteljes és sikeres munkavégzés alapjait a jövőre nézve.

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.