Sminktetoválás tudománya

KEZDŐ

ELMÉLET

1 NAPOS

Kiscsoportos képzés
Előre kitűzött időpontokban
Időtartam: 1 nap

A képzés tematikája

– Tetoválás és sminktetoválás fogalma, története, fajtái
– Bőranatómia a sminktetoválás szemszögéből
– Indikációk és kontraindikációk
– Anyag-, eszközismeret
– Általános színelmélet és pigmentológia

p

A képzés ára

Kedvezményes ár

Amennyiben a hallgató a Swiss Colornál szerzi be a sminktetováló készüléket vagy kezdő készletet

75.000 Ft

Eredeti ár

Amennyiben a hallgató nem a Swiss Colornál szerzi be a sminktetováló készüléket vagy kezdő készletet

75.000 Ft

Egyéni képzés ára


Egyedüli résztvevőként

 Nincs egyéni

Csomag ár

-10%

Ha valaki minden alap képzésre bejelentkezik,
úgy a képzések végösszegéből 10% kedvezményt adunk.

879.000 Ft helyett a teljeskörű alapképzés ára 791.000 Ft

A következő képzések időpontja:

2020.február 3.
2020.április 6.
2020.június 8.
2020.szeptember 29.

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA

– Sminktetoválás tudománya tanfolyami jegyzet
– Pigmentológia tanfolyami jegyzet
– Báthory Kati – Juhász Klára: Kozmetikai diagnosztika (2014) tankönyv
– Báthory Kati – Juhász Klára: Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban (2014) tankönyv

RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

A képzésre nem szükséges hozni semmit.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltétele
– Kozmetikus végzettség
– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezését a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon adja le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük Önnek a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Sminktetoválás tudománya – elméleti modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges befizetni, jelentkezéskor.
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhet. Ennek részleteiről érdeklődjön a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat
Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg a hallgató azt nem érzi, hogy bátran és magabiztosan tud nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)
Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, a tanulónak lehetősége van az oktatójánál hospitálni, ahol megnézheti, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheti el a szakember az új karrierjét.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálja, hogy amennyiben Swiss Color kezdő készletet vásárol a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló), úgy a képzéseink árából kedvezményt adunk. Ezeket a kedvezményeket az adott képzéseknél megtalálja.

Képzési csomagok
Amennyiben bizonyos alapképzéseket vagy microblading képzésekre egyszerre jelentkezik valaki (vagyis csomagban vásárolja meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy a jelentkező egyszerre több modulra jelentkezzen és minden modul előlegét befizesse. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

 

OKTATÓ:

Vámos Monika
vezető oktató

27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

7 + 9 =

No event found!

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.