Microshading haladó

Microshading haladó

HALADÓ

Gyakorlat

1 NAPOS

Járj egy lépéssel a többiek előtt!

Gépi softpowder tetoválás tökéletes kézi alternatívája! Satírozz gép nélkül.

 

A Microshading a Microblading jövője!

Különleges eljárás azoknak, akik nem elégszenek meg a hagyományos technikákkal. 

A microshading továbbképzés ára CSAK

120. 000 Ft

A képzés tematikája

A képzés tematikája

01 – Kezeléshez alkalmazott eszközök

02 – Pigment választás, technika specifikusan

03 – Ajánlott érzéstelenítési módok

04 – Bőrfeszítési technikák és alkalmazhatóságuk

05 – Satírozási pixeltechnikák

06 – Technika grafikus előkészítése

07 – Gyakorlólapon való microshading gyakorlatok

08 – Gyakorlat élő modellen

p

A képzés ára

Csomag ár

Modul ára:

120.000 Ft

Egyéni képzés ára:

 225.000 Ft
(Egyedüli résztvevőként)

PRÉMIUM csomag (alap+manuál hibrid+microshading képzés):
(4 napos) 420.000 Ft helyett akár 380.000 Ft

BASIC csomag (alap+manuál hibrid képzések):
(3 napos) 300.000 Ft helyett akár 270.000 Ft

ADVANCED csomag (manuál hibrid+microshading képzés):
(2 napos) akár 240.000 Ft helyett akár 220.000 Ft

p

A képzés ára

Modul ára:

120.000 Ft

Egyéni képzés ára:

 225.000 Ft (Egyedüli résztvevőként)

Csomag ár

PRÉMIUM csomag (alap+manuál hibrid+microshading képzés):
(4 napos) 420.000 Ft helyett akár 380.000 Ft

BASIC csomag (alap+manuál hibrid képzések):
(3 napos) 300.000 Ft helyett akár 270.000 Ft

ADVANCED csomag (manuál hibrid+microshading képzés):
(2 napos) akár 240.000 Ft helyett akár 220.000 Ft

A következő képzések időpontja:

2021. április 9. ONLINE
További időpontokról és egyéni képzésről érdeklődj
telefonon vagy emailben!

A képzés leírása

A képzés leírása

Haladó technikai megoldások
a manuális tetoválás területéről

Pixelhatású átmenetes satírozás manuális technikával

A Microshading képzés során elsajátíthatod a manuális technikával készített pixelhatású, lágy, színátmenetes satírozási technikát. Ezzel a technikával bármilyen típusú vendég számára gyönyörű, finom és természetes hatású szemöldököket készíthetsz és maximálisan kiélheted benne kreativitásodat. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a szerkesztésre, hogy a tökéletes formát hozhasd létre a vendég arcvonásaihoz illeszkedve. A pixeltechnikát részleteiben átbeszéljük, illetve gumifelületen majd élő modellen is begyakoroljuk.

Tárgyalásra kerül továbbá a területspecifikus pigmentológia, színelmélet és a technika adta várható gyógyulások és színkorrekciós esetek átbeszélése.

Ingyen tudás

Ingyen tudás

Csatlakozz a zárt szakmai közösségünkhöz, ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhatsz,
sok témáról tanulhatsz és élvezheted a közösség támogató erejét.

Mindezt teljesen ingyen és kötelezettségek nélkül!

SMINKTETOVÁLÁS TUDÁSBÁZIS KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK

Jelentkezz Púderes microshading továbbképzésünkre az űrlap kitöltésével!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Akadémia biztosítja
  • elméleti képzés ismeretanyag

  • gyakorláshoz szükséges bizonyos eszközök (gumifelület, szerkesztési grafikák)

  • munkához szükséges tárgyi feltételek

    Sminktetováló Akadémia by Swiss Color olyan biztos szakmai tudással és magabiztossággal látja el tanulóit, amely a manuális tetoválások szakterületén nélkülözhetetlen. Tanulói igényekre igazítva, nemzetközi tapasztalataink eredményeképpen állítottuk össze az két napos alapképzésünk tematikáját. Büszkén állítjuk magunkról, hogy megalkottunk egy olyan microblading oktatási rendszert, ahol a tanuláson és a tanulói munka értékelésén egyenlő hangsúly van. Az oklevelek megszerzését követően 100%-os szakmai támogatást nyújtunk végzett tanulóinknak.

Résztvevő biztosítja
  • modell a gyakorláshoz

  • gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color Microblading kezdő készlet)

  • váltóruha, váltócipő

Jelentkezés feltétele

- Kozmetikus végzettség
- Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetésee

Jelentkezés menete

Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés

 

Microblading továbbképzések esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató.

Lemondás

Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél

A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat

Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg nem érzed, hogy bátran és magabiztosan tudsz nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)

Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, lehetőséged van az oktatódnál hospitálni, ahol megnézheted, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheted el az új karrieredet.

Termékvásárlás

Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Képzési csomagok

Amennyiben bizonyos alapképzésekre vagy microblading képzésekre egyszerre jelentkezel (vagyis csomagban vásárolod meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy egyszerre több modulra jelentkezz és minden modul előlegét befizesd. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

Oktató

Oktató

Bizinger Katalin
sminktetoválás oktató

2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor csatolakoztam a Swiss Color Akadémiához mint megbízott oktató. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez.

Bándi Bernadett
oktató

Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.