Orvosi pigmentációs képzések

Orvosi pigmentációs képzések

Sajátítsd el az esztétikai tetoválások legmagasabb szintjét és add vissza a legnehezebb helyzetben lévő nők és férfiak önbecsülését!

Az orvosi pigmentáció nem csak egy szépészeti beavatkozás…

Nők és férfiak százezrei szenvednek minden egyes reggel, amikor a tükörbe néznek. Sérülés, betegség, születési rendellenesség: legyen szó bármilyen eredetű problémáról, sok esetben sikeresen korrigálhatunk rajtuk.

A Sminktetováló Akadémia 3 évtizedes oktatói tapasztalattal vár téged is!

Milyen esetekben jelenthet segítséget az orvosi pigmentáció?

Milyen esetekben jelenthet segítséget az orvosi pigmentáció?

mellbimbó színének és formájának korrekciója

kopaszodás, visszafordíthatatlan hajhullás

vitiligo és hegek eltűntetésében

Az orvosi pigmentációs képzéseink területekre bontott modulokból állnak, amelyek külön-külön, vagy egyben is elvégezhetők.
Az orvosi pigmentáció tudományának elsajátításánál előny a sminktetováló gyakorlat. 

Azoknak, akik a sminktetoválást a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color-nál végezték el, az Általános Elmélet modul (alapozó képzés), kihagyható. Akik a sminktetoválást nem az Akadémián végezték el, azok számára kötelező egy, vagy több orvosi pigmentációs modul elvégzése előtt az egynapos Általános Elmélet modulon való részvétel.

Orvosi pigmentáció

Orvosi pigmentációs képzések

Areola

Heg tetoválás, stria, microneedeling, vitiligó

Hajtetoválás (Trichopigmentáció)

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Jelentkezés feltétele

– Kozmetikus vagy egészségügyi végzettség

– Tanulmányi szerződés megkötése

– Általános elmélet modul elvégzése az orvosi pigmentációs képzés előtt (indokolt esetben, leírást lásd a bevezetőben).

– Teljes tanfolyami díj befizetése

Hospitálás

A tanfolyam időtartama alatt lehetőséget adunk számodra az oktató munkáját több ízben is megnézni. A hospitálás célja, hogy minél több szakmai trükköt és technikát elsajátíthass, hogy az önálló munkád során magabiztosan és precízen tudj dolgozni.

Extra gyakorlati nap

Ha valamely terület nehézséget okozott és a teljes magabiztossághoz szükséged van a képzésen túl további gyakorlatra, akkor bármely típusú képzés kiegészíthető extra gyakorlati nappal, ahol a kérdések tisztázása után, elvégezheted a választott területen a gyakorlati munkát egy általad hozott modellen. Az extra gyakorlati nap időpontját az oktatóval közösen egyeztetjük, igény szerint. 

Időtartama kb. 4 óra. 

Extra gyakorlati nap díja: nettó 50.000 Ft

Fizetés

Orvosi pigmentációs képzés modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges befizetni, jelentkezéskor. Igény esetén KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is biztosítunk. Ennek részleteiről kérjük, érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Swiss Color sminktetováló készülék vásárlása

Amennyiben Swiss Color sminktetováló gépet rendelsz, annak árát egy összegben a megrendeléskor vagy KAMATMENTES RÉSZLETEKBEN lehet befizetni. Ennek pontos feltételeiről egyénileg egyeztetünk.

Lemondás

Ha a megbeszélt időpontokat módosítanunk kell bármelyik fél oldaláról, úgy azt lehetőség szerint legalább 5-7 munkanappal az érintett időpont előtt javasolt megtenni.

Oklevél

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állít ki azon résztvevők számára, akik a képzés során megfelelően elsajátították az orvosi tetoválás művészetét. Ez az oklevél választott képzéstől függően jogosítja fel a hallgatót az sminktetoválás végzésére. 

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color fenntartja a jogot, hogy amennyiben a résztvevő munkája még nem kellően magas színvonalú, úgy az oklevél kiállítását késleltesse. Ilyen esetben a résztvevő számára tanácsos még több modellen önállóan gyakorolni, további hospitálásokon részt vennie vagy akár az extra gyakorlati napot is igénybe vennie. Ha a résztvevő úgy érzi, hogy megfelelő gyakorlatot szerzett már, akkor megfelelő vizsgamunka bemutatása után, az Akadémia kiállítja számára a névre szóló oklevelét. 

Ezt a szigorító intézkedést azért tartjuk fontosnak, hogy értékelhető visszajelzést adhassunk a tanulóinknak, és biztosítsuk számukra a felelősségteljes és sikeres munkavégzés alapjait a jövőre nézve.

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.