Orvosi pigmentáció elmélete

Képzés időtartama: 1 nap
Résztvevők maximális létszáma: kis csoport

A képzés csak abban az esetben szükséges, amennyiben még nem vagy sminktetováló szakember!

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

– Tetoválás és sminktetoválás fogalma, története, fajtái
– Bőranatómia a sminktetoválás szemszögéből
– Indikációk és kontraindikációk
– Anyag-, eszközismeret
– Általános színelmélet és pigmentológia

p

A képzés ára:

nettó 65.000 Ft 

Az képzés díja az oktatáson felül tartalmazza a következőket:

– Sminktetoválás tudománya tanfolyami jegyzet
– Pigmentológia tanfolyami jegyzet
– Báthory Kati – Juhász Klára: Kozmetikai diagnosztika (2014) tankönyv
– Báthory Kati – Juhász Klára: Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban (2014) tankönyv

A képzés következő időpontja:

Az orvosi pigmentációs képzések időpontja a jelentkezéskor, a résztvevővel való egyeztetés alapján kerül kitűzésre.

Az orvosi pigmentációs képzésre való jelentkezés feltétele:

– kozmetikai vagy egészségügyi végzettség
– Általános elmélet modul elvégzése az orvosi pigmentációs képzés előtt (indokolt esetben, leírást lásd a bevezetőben).

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A MODULÁRIS RENDSZERŰ SMINKTETOVÁLÓ ALAPKÉPZÉS TEKINTETÉBEN:

Jelentkezés feltétele
– Kozmetikus vagy egészségügyi végzettség
– Tanulmányi szerződés megkötése
– Általános elmélet modul elvégzése az orvosi pigmentációs képzés előtt (indokolt esetben, leírást lásd a bevezetőben).
– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Hospitálás
A tanfolyam időtartama alatt a résztvevőnek lehetősége van az oktatójának munkáját több ízben is megnézni. A hospitálás célja, hogy a képzésben részt vevő minél több szakmai trükköt és technikát elsajátíthasson, hogy az önálló munkája során magabiztosan és precízen tudjon dolgozni.

Extra gyakorlati nap
Ha a tanulónak valamely terület nehézséget okozott és a teljes magabiztossághoz szüksége a képzésen túl további gyakorlatra, akkor bármely típusú képzés kiegészíthető extra gyakorlati nappal, ahol a kérdések tisztázása után a résztvevő elvégzi a választott területen a gyakorlati munkát egy általa hozott modellen. Az extra gyakorlati nap időpontját a résztvevő és az oktató közösen egyeztetik, igény szerint. Ennek időtartama kb 4 óra. Képzés díja: nettó 50.000 Ft

Fizetés
Orvosi pigmentációs képzés moduláris rendszerben Sminktetoválás tudománya – elméleti modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges
befizetni, jelentkezéskor. Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum nettó 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget vagy a tanfolyam első napján szintén készpénzben vagy átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató, vagy KAMATMENTES
RÉSZLETFIZETÉS is lehetséges. Ennek részleteiről kérjük, érdeklődjön a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Swiss Color sminktetováló készülék vásárlása
Amennyiben Swiss Color sminktetováló gépet rendel, annak árát egy összegben a megrendeléskor vagy KAMATMENTES RÉSZLETEKBEN lehet befizetni. Ennek pontos feltételeiről egyénileg egyeztetünk.

Lemondás
Lemondás esetén az előleget sajnos nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk.
Ha a megbeszélt időpontokat módosítanunk kell bármelyik fél oldaláról, úgy azt lehetőség szerint legalább 5-7 munkanappal az érintett időpont előtt javasolt megtenni.

Oklevél
A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állít ki azon résztvevők számára, akik a képzés során megfelelően elsajátították az orvosi tetoválás művészetét. Ez az oklevél választott képzéstől függően jogosítja fel a hallgatót az sminktetoválás végzésre. A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color fenntartja a jogot, hogy amennyiben a résztvevő munkája még nem kellően magas színvonalú, úgy az oklevél kiállítását késleltesse. Ilyen esetben a résztvevő számára tanácsos még több modellen önállóan gyakorolnia, további hospitálásokon részt vennie vagy akár az extra gyakorlati napot is igénybe vennie. Ha a résztvevő úgy érzi, hogy megfelelő gyakorlatot szerzett már, akkor megfelelő vizsgamunka bemutatása után az Akadémia kiállítja számára a névre szóló oklevelét. Ezt a szigorító intézkedést azért tartjuk fontosnak, hogy értékelhető visszajelzést adhassunk a tanulóinknak, és biztosítsuk számukra a felelősségteljes és sikeres munkavégzés alapjait a jövőre nézve.

OKTATÓ:

Vámos Monika
vezető oktató

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

8 + 12 =

No event found!