Akadémiánk csapata

Akadémiánk 2014 óta létezik ebben a formájában, habár azóta is sok változáson ment keresztül, éppen azért, hogy az általunk kínált tudás mindig naprakész, és minden igényt kielégítő lehessen. Az Akadémia alapítója Vámos Monika három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a sminktetoválás terén, és immár több, mint 20 éve oktatja a különböző technikákat a hazai szakemberek számára. A folyamatosan növekvő érdeklődés szükségessé tette az Akadémia bővítését. Akkor a sors úgy hozta, hogy remek szakemberekből álló csapat alakult ki, amely további lehetőségeket és utakat nyitott. Oktatóink mindegyike tehetséges és igényes szakember, egyedi stílussal, egyvalami azonban közös bennük: az elhivatottság. Szakmájuk iránti szeretetük sarkallja őket arra, hogy mindig a legjobbat nyújtsák, és az oktatás során hallgatóikat is erre sarkallják.

Büszkék vagyunk csapatunkra, mert a különbözőségeink tesznek minket sokszínűvé, a hasonlóságaink pedig erőssé.

Oktatóink

Vámos MonikaVámos Monika
vezető oktató
www.pmuklinika.hu 
T: +3630/954-7313
27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 
Bartus MártaBartus Márta
kiemelt szakmai és üzletfeljesztési tanácsadó
www.sminktetovalas.biz/ 
T: +0630/500-2923
A siker kulcsa a Te kezedben van, kizárólag rajtad múlik, hogy mire használod” 20 éve dolgozom a szépségiparban. 2007 óta foglalkozom aktívan sminktetoválással. Az utóbbi években beleástam magam abba, hogyan lehet a sminktetoválás művészetét üzletileg is rentábilissá tenni. Így a sminktetoválás gyakorlati oktatása helyett azzal járulok hozzá az Akadémia munkásságához, hogy a saját tapasztalataimra alapozva átadhassam ezeket az üzleti fogásokat a kezdő szakembereknek. 
Lakat EdinaLakat Edina
sminktetováló oktató
https://www.facebook.com/LakatEdinaPermanentMakeup/ 
T: +3630/959-8694
20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a sminktetoválással, frissen végzett fiatal kozmetikusként. Az évek alatti sikeres közös együttműködés gyümölcseként, 2016 januártól, a Swiss Color oktatói csapat tagja lehetek, ami nagy megtiszteltetés számomra, hiszen nagyszerű, nemzetközileg is elismert kolléganőkkel dolgozhatom együtt.
Tordai TímeaTordai Tímea
sminktetováló oktató
Baranya megye
http://www.qualityrooms-pecs.com 
T: +3620/355-2958
1999-ben végeztem kozmetikusként. 2003-ban egy hirtelen ötlettől vezérelve végeztem el a sminktetováló tanfolyamot és így 14 éve tetoválok rendíthetetlen lelkesedéssel. 2013-tól dolgozom Swiss Color termékekkel. Talán egyike vagyok azon szerencsés kozmetikusoknak, akik elmondhatják magukról, hogy a legjobbaktól tanulhattak. Büszkén mondhatom, hogy nagyon sok, ma is sikeres kozmetikust tudtam a pályán elindítani. Az, hogy azt a tudást amit megszereztem, tovább adhatom, ez számomra nagy boldogság.
Bizinger KatalinBizinger Katalin
microblading vendégoktató
http://www.permanent-makeup-budapest.com 
T: +3670/541-4003
2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor csatolakoztam a Swiss Color Akadémiához mint megbízott oktató. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez.
Bándi BernadettBándi Bernadett
microblading vendégoktató
www.permanent-makeup-budapest.com 
T: +3620/514-8177
Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 2015-ben kezdtem közös oktatói munkába Bizinger Katalinnal, akinek elhivatottsága és a vágya arra, hogy igényes, komplex tudást adjon tovább, lenyűgözött. Szakmai elkötelezettségünk és oktatási etikánk mind Katalinnal mind pedig a Swiss Color csapattal harmonikus egységet képez.
Csiba KatalinCsiba Katalin
sminktetováló oktató
Győr-Moson-Sopron Megye
T: +3620/968-2243
A sminktetoválás számomra nem a kozmetikus szakma egyik szegmensét jelenti, hanem egy felelősségteljes hivatást. Gyönyörű, ámde nehéz hivatást. Elengedhetetlen a napra kész tudás, a gyakorlat, a tapasztalat megszerzése. A divat változik, de vannak örökérvényű szabályok, melyeket szem előtt kell tartanunk munkák során. Mindenki stílusa kicsit más, egyéni. Oktatóként segítséget szeretnék adni egy saját sminktetoválói arculat kialakításához, mely sok örömet szerez a szakembernek és a vendégnek egyaránt. „Semmi sem tehet szebbé egy nőt, mint a tudat, hogy gyönyörű!”
Kovács TündeKovács Tünde
sminktetováló oktató
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
T: +3630/322-8887
A kozmetikus végzettséget 1987-ben szereztem meg, a sminktetovàlással pedig 10 évvel ezután kezdtem el foglalkozni. 20 éve a keleti régiòban az elsők között voltam a szakmàban,mint sminktetovàlò. Azòta is folyamatosan képzem magam, hiszen csak így tudok fejlődni és a szakmàban az elsők között maradni. Azt vallom,hogy ezt a szakmàt csak elhivatottan lehet végezni, ehhez pedig sok gyakorlati oktatàsra és türelemre van szükség. Örömmel tölt el,hogy egy ilyen energikus és innovatív csapatnak a részese lehetek,mint a Sminktetováló Akadémia.
Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el