MICROSHADING HALADÓ

HALADÓ

GYAKORLAT

1 NAPOS

Haladó technikai megoldások
a manuális tetoválás területéről

Pixelhatású átmenetes satírozás
manuális technikával

A Microshading képzés során a résztvevő elsajátíthatja a manuális technikával készített pixelhatású, lágy, színátmenetes satírozási technikát. Ezzel a technikával bármilyen típusú vendég számára gyönyörű, finom és természetes hatású szemöldököket készíthet a szakember, és maximálisan kiélheti benne kreativitását. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a szerkesztésre, hogy a tökéletes formát hozhassuk létre a vendégünk arcvonásaihoz illeszkedve. A pixeltechnikát részleteiben átbeszéljük, illetve gumifelületen majd élő modellen is begyakoroljuk.

Tárgyalásra kerül továbbá a területspecifikus pigmentológia, színelmélet és a technika adta várható gyógyulások és színkorrekciós esetek átbeszélése.

A képzés tematikája

– Kezeléshez alkalmazott eszközök
– Pigment választás, technika specifikusan
– Ajánlott érzéstelenítési módok
– Bőrfeszítési technikák és alkalmazhatóságuk
– Satírozási pixeltechnikák
– Technika grafikus előkészítése
– Gyakorlólapon való microshading gyakorlatok
– Élőmodelles gyakorlat

p

A képzés ára

Kedvezményes ár

Amennyiben a hallgató a Swiss Colornál szerezte be a Microblading kezdő készletet

 145.000 Ft

Eredeti ár

Amennyiben a hallgató nem a Swiss Colornál szerezte be a Microblading kezdő készletet

175.000 Ft

Egyéni képzés ára


Egyedüli résztvevőként

 225.000 Ft

Csomag ár

-10%

PRÉMIUM csomag (alap+manuál hibrid+microshading képzés):
(4 napos) 500.000 Ft helyett akár 450.000 Ft

BASIC csomag (alap+manuál hibrid képzések):
(3 napos) 355.000 Ft helyett akár 319.500 Ft

ADVANCED csomag (manuál hibrid+microshading képzés):
(2 napos) akár 290.000 Ft helyett akár 261.000 Ft

A képzés következő időpontja:

2020. február 28.
2020. május 25.
2020. november 16.
További időpontokról és egyéni képzésről érdeklődjön
telefonon vagy emailben!

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA

– elméleti képzés ismeretanyag
– gyakorláshoz szükséges bizonyos eszközök (gumifelület, szerkesztési grafikák)
– munkához szükséges tárgyi feltételek

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color olyan biztos szakmai tudással és magabiztossággal látja el tanulóit, amely a manuális tetoválások szakterületén nélkülözhetetlen. Tanulói igényekre igazítva, nemzetközi tapasztalataink eredményeképpen állítottuk össze az két napos alapképzésünk tematikáját. Büszkén állítjuk magunkról, hogy megalkottunk egy olyan microblading oktatási rendszert, ahol a tanuláson és a tanulói munka értékelésén egyenlő hangsúly van. Az oklevelek megszerzését követően 100%-os szakmai támogatást nyújtunk végzett tanulóinknak.

RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– modell a gyakorláshoz
– gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color Microblading kezdő készlet)
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltétele
– Kozmetikus végzettség
– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezését a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon adja le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük Önnek a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Microblading alapképzés esetében: a Microblading Kezdő Készlet előzetes megrendelése szükséges (160.000 Ft), amelyről a jelentkezéskor számlát állítunk ki. Ennek kiegyenlítése biztosítja a helyet a képzésre. A képzés díját a résztvevő a képzés első napján készpénzben, vagy a képzést megelőzően átutalással tudja befizetni. Amennyiben ez utóbbi megoldást választja, kérjük ezt előre jelezze felénk. 

Microblading továbbképzések esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat
Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg a hallgató azt nem érzi, hogy bátran és magabiztosan tud nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)
Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, a tanulónak lehetősége van az oktatójánál hospitálni, ahol megnézheti, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheti el a szakember az új karrierjét.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálja, hogy amennyiben Swiss Color Microblaindg kezdő készletet vásárol a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló), úgy a Microblading képzéseink árából kedvezményt adunk. 

Képzési csomagok
Amennyiben több microblading képzésre egyszerre jelentkezik valaki (vagyis csomagban vásárolja meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy a jelentkező egyszerre több modulra jelentkezzen és minden modul előlegét befizesse. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

OKTATÓK:

Bizinger Katalin
sminktetoválás oktató

2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor csatolakoztam a Swiss Color Akadémiához mint megbízott oktató. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez.

Bándi Bernadett
oktató

Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

1 + 9 =

No event found!

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.