MICROBLANDING KÉPZÉSEK

A moduláris rendszert azért fejlesztettük ki, hogy a tanulónak lehetősége legyen eldönteni, hogy a sminktetoválás minden területét egyszerre, vagy inkább részleteiben, területekre bontva szeretné elsajátítani. Ha valaki úgy dönt, hogy szem-, száj- és szemöldöktetoválás moduljait egyben szeretné elvégezni, akkor nincs más dolga, mint ezekre a modulokra ennek megfelelően bejelentkezni.

Szemöldök területén két modul közül választhat a hallgató egyet, vagy akár mindkettőt (szálas és
púderes technika). Ezesetben a képzés díja a modulok árainak összege. Ha azonban valaki egyszerre csak egy területtel ismerkedne meg, akkor elegendő arra az egy modulra bejelentkeznie, és a későbbiekben, szabadon választott ütemezésben megtanulhatja a fennmaradó területekre vonatkozó technikákat is.

A kezdő hallgató számára az első modul (Sminktetoválás tudománya) kötelező, és a továbbiakban erre épül a többi modul, így a hallgató az Akadémiára való jelentkezéskor először az elméleti modult végzi el. Ezt követően választhatók a gyakorlati modulok igény szerinti sorrendben és ütemezésben. Az elméleti modult természetesen csak egyszer kell elvégezni. Minden gyakorlati modul két napos és 3 élő modellen gyakorolja a résztvevő a választott területspecifikus technikát.

KÉPZÉSEK

microblading alapképzés

manuál hibrid továbbképzés

microshading továbbképzés

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.