Microblanding képzések

Microblanding képzések

2 nap alatt új szakmát adunk a kezedbe!

E

A vendégek körében legkeresettebb pigmentációs eljárás a microblading!

E

A microblading egyben belépő is a sminktetoválás világába.

%

gyakorlat

%

elmélet

A leggyorsabban megtérülő gyakorlati képzésünk, hiszen viszonylag kis kezdeti befektetéssel, rövid idő alatt, magas profitra tehetsz szert.

A relatív alacsony anyagköltség ellenére, viszonylag magas áron értékesítheted a microblading szolgáltatást.

Microblading technikával szálas és púderes hatású szemöldököket egyaránt készíthetsz! 

Akadémiánkon a klasszikus microblading eljáráson felül, olyan modern és különleges technikákat is oktatunk, mint a microshading és a manuál hibrid tetoválás, melyekkel mostantól gép nélkül is teljeskörű szolgáltatást nyújthatsz!

Microblanding képzéseink

Képzések

Microblading alapképzés

Microblading továbbképzés

Microshading továbbképzés

Manuális szemkontúr

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Jelentkezés feltétele

– Kozmetikus vagy egészségügyi végzettség

– Tanulmányi szerződés megkötése

– Általános elmélet modul elvégzése 

– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Hospitálás

A tanfolyam időtartama alatt lehetőséget adunk számodra az oktató munkáját több ízben is megnézni. A hospitálás célja, hogy minél több szakmai trükköt és technikát elsajátíthass, hogy az önálló munkád során magabiztosan és precízen tudj dolgozni.

Extra gyakorlati nap

Ha valamely terület nehézséget okozott és a teljes magabiztossághoz szükséged van a képzésen túl további gyakorlatra, akkor bármely típusú képzés kiegészíthető extra gyakorlati nappal, ahol a kérdések tisztázása után, elvégezheted a választott területen a gyakorlati munkát egy általad hozott modellen. Az extra gyakorlati nap időpontját az oktatóval közösen egyeztetjük, igény szerint. 

Időtartama kb. 4 óra. 

Extra gyakorlati nap díja: nettó 50.000 Ft

Fizetés

A képzésre való jelentkezéskor minimum nettó 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget vagy a tanfolyam első napján szintén készpénzben vagy átutalással tudod kiegyenlíteni.

Igény esetén KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is biztosítunk. Ennek részleteiről kérjük, érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Swiss Color sminktetováló készülék vásárlása

Amennyiben Swiss Color sminktetováló gépet rendelsz, annak árát egy összegben a megrendeléskor vagy KAMATMENTES RÉSZLETEKBEN lehet befizetni. Ennek pontos feltételeiről egyénileg egyeztetünk.

Lemondás

Lemondás esetén az előleget sajnos nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vis major esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk.

Ha a megbeszélt időpontokat módosítanunk kell bármelyik fél oldaláról, úgy azt lehetőség szerint legalább 5-7 munkanappal az érintett időpont előtt javasolt megtenni.

Oklevél

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állít ki azon résztvevők számára, akik a képzés során megfelelően elsajátították a különböző modulok anyagát. Ez az oklevél választott képzéstől függően jogosítja fel a hallgatót az sminktetoválás végzésére. 

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color fenntartja a jogot, hogy amennyiben a résztvevő munkája még nem kellően magas színvonalú, úgy az oklevél kiállítását késleltesse. Ilyen esetben a résztvevő számára tanácsos még több modellen önállóan gyakorolni, további hospitálásokon részt vennie vagy akár az extra gyakorlati napot is igénybe vennie. Ha a résztvevő úgy érzi, hogy megfelelő gyakorlatot szerzett már, akkor megfelelő vizsgamunka bemutatása után, az Akadémia kiállítja számára a névre szóló oklevelét. 

Ezt a szigorító intézkedést azért tartjuk fontosnak, hogy értékelhető visszajelzést adhassunk a tanulóinknak, és biztosítsuk számukra a felelősségteljes és sikeres munkavégzés alapjait a jövőre nézve.

Start program

Start program  – Új szakma ajándékba

Szeretnél FÉL MILLIÓ FORINT értékű ajándékot kapni a Swiss Colortól?
Jelentkezz Start Programunkra, melyet kifejezetten kezdő sminktetoválóknak állítottunk össze!

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.