MICROBLADING ALAPKÉPZÉS

KEZDŐ

GYAKORLAT

2 NAPOS

70% gyakorlat – 30% elmélet

2 nap alatt új szakmát adunk a kezedbe!

Gyere el a leggyorsabban megtérülő képzésünkre, és kínáld a vendégeidnek az általuk legkeresetebb szolgáltatást!

A képzés tematikája

1. nap: microblading technika elmélet (2 óra),

– grafikai készség fejlesztés (szemöldök formaszerkesztés, száliránytervezések, száltípus
tervezések),
– manuális tetoválás gyakorlóanyagon: száltípusok kialakításának gyakorlata slope
bladek segítségével, szálvastagság beállítása, vendég száliránytípusának diagnosztikája
– szálirányok élethű tervezése,
– szemöldök szimmetria mérések Swiss Color mérőeszköz segítségével
– szemöldök formatervezésének lépései

2. nap:

– microblading pigmentológia
– gyakorlati bemutató élő modellen
– gyakorlás élő modellen

Az alaptanfolyam első és második napja között eltelt időben a tanuló otthon gyakorolja a szálvezetési irányokat és formatervezést. A képzés során a résztvevők négy különböző szálvezetési technikával ismerkednek meg.

A képzés következő időpontja:

2020. szeptember 8,.15.
2020. október 19, november 2.

Swiss Color microblading alapképzésünk első napján lefektetjük a magabiztos gyakorlathoz szükséges elméleti szabályrendszereket. A prezentáció keretében tárgyalásra kerülnek mindazon technikai paraméterek, amelyek a microblade eljárásokra jellemző, kecsesen hajlított természetes szálhatást eredményezik. Ugyanakkor mivel minden sminktetováló technikai kulcsfontosságú eleme a kézügyesség, már tanfolyamunk első napján elkezdjük tanulóink grafikai készségének fejlesztését, mind ceruzás szemöldökrajzok, mind pedig nyomtatott gumilapos microblade-es munkák formájában. Különlegesen nagy hangsúlyt fektetünk a természetességre, azaz a természetes száltulajdonságok 100%-os ismeretére és kialakításának módszerére.

Ennek tükrében részletesen elemezzük a szálon belüli, illetve a szemöldök szerkezetén belüli szőrfelépítéseket, vastagságok, hajlítottságokat, és természetesen a szálak színmélységét és színhőmérsékletét. Élőmodelles gyakorlatra való felkészítés további lépéseként, Swiss Color mérőeszköz segítségével bemutatjuk mindazon biztonsági méréseket, amelyek segíthetik tanulóinkat a precíz munka előkészítéséhez.

Swiss Color pigmentismeret és a microbladinghez ajánlott pigmentek karakterisztikája a második nap elméleti tananyaga. Ezt követi a gyakorlat élő modellen. A gyakorlati napon egy bemutató munka után élőmodell manuális tetoválására van lehetősége tanulóinknak. Ajánlott ezen az oktatási napon egy tetoválással nem rendelkező modell előkészítése. Mivel tanfolyamainkat kis csoportban szervezzük, sminktetováló oktatónk tökéletes figyelmet tud szentelni, minden tanfolyamon résztvevőnek. A szemöldök formaméréseken, színdiagnosztikán és szemöldök száliránytervezésen túl, a microblade- es szálak megformázásának minden egyes részletére figyelmet szentelünk.

Időtartam: 2 nap
Maximális létszám: 4 fő

p

A képzés ára

MODUL ÁRA

 

 180.000 Ft

Egyéni képzés ára

 315.000 Ft

p

Kezdő készletek

MINI KÉSZLET – 100.000 Ft

Light pen
MB vagy IB pigmentek (4 db 6 ml) – választható szín
Perfect Brow vonalzó
Microblade #12 penge (25 db)
Microblade #14 penge (25 db)
Perfect contour szemöldökceruza
Perfect contour szemöldökceruza élező

A LENTI KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

MAXI KÉSZLET – 160.000 Ft

MB Light pen (2 db)
MB vagy IB Pigmentek  (4 db 12 ml) – választható szín
Perfect Brow szemöldökszerkesztő (20 db)
Microblade #12 penge (25 db)
Microblade #14 penge (25 db)
Perfect contour szemöldökceruza
Perfect contour szemöldökceruza élező
Gigaplast utóápoló
Tolómérő

A LENTI KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Csomag ár

-10%

PRÉMIUM csomag (alap+manuál hibrid+microshading képzés):
(4 napos) 420.000 Ft helyett akár 380.000 Ft

BASIC csomag (alap+manuál hibrid képzések):
(3 napos) 300.000 Ft helyett akár 270.000 Ft

ADVANCED csomag (manuál hibrid+microshading képzés):
(2 napos) akár 240.000 Ft helyett akár 220.000 Ft

A képzés következő időpontja:

2020. március 16., 23.
2020. június 4-5.
2020. július 13., 20.
2020. szeptember 8,. 15.
2020. október 19, november 2.
További időpontokról vagy egyéni képzésről érdeklődj
telefonon vagy emailben!

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA

– elméleti képzés ismeretanyag
– gyakorláshoz szükséges bizonyos eszközök (gumifelület, szerkesztési grafikák)
– munkához szükséges tárgyi feltételek

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color olyan biztos szakmai tudással és magabiztossággal látja el tanulóit, amely a manuális tetoválások szakterületén nélkülözhetetlen. Tanulói igényekre igazítva, nemzetközi tapasztalataink eredményeképpen állítottuk össze a két napos alapképzésünk tematikáját. Büszkén állítjuk magunkról, hogy megalkottunk egy olyan microblading oktatási rendszert, ahol a tanuláson és a tanulói munka értékelésén egyenlő hangsúly van. Az oklevelek megszerzését követően 100%-os szakmai támogatást nyújtunk végzett tanulóinknak.

RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– második napra egy modell
– gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color Microblading kezdő készlet)
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltétele
– Kozmetikus végzettség
– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Microblading alapképzés esetében: a Microblading Kezdő Készlet előzetes megrendelése szükséges (160.000 Ft), amelyről a jelentkezéskor számlát állítunk ki. Ennek kiegyenlítése biztosítja a helyedet a képzésre. A képzés díját a résztvevő a képzés első napján készpénzben, vagy a képzést megelőzően átutalással tudja befizetni. Amennyiben ez utóbbi megoldást választod, kérjük ezt előre jelezd felénk.

Microblading továbbképzések esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat
Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg nem érzed, hogy bátran és magabiztosan tudsz nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)
Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, lehetőséged van az oktatódnál hospitálni, ahol megnézheted, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheted el az új karrieredet.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálod, hogy amennyiben Swiss Color kezdő készletet vásárolsz a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló vagy), úgy a képzéseink árából kedvezményt adunk. Ezeket a kedvezményeket az adott képzéseknél megtalálod.

Képzési csomagok
Amennyiben bizonyos alapképzésekre vagy microblading képzésekre egyszerre jelentkezel (vagyis csomagban vásárolod meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy egyszerre több modulra jelentkezz és minden modul előlegét befizesd. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

OKTATÓK:

Bizinger Katalin
oktató

2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor csatolakoztam a Swiss Color Akadémiához mint megbízott oktató. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez.

Bándi Bernadett
oktató

Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

Adatkezelési nyilatkozat

15 + 2 =

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.