MICROBLADING ALAPKÉPZÉS

KEZDŐ

GYAKORLAT

2 NAPOS

Swiss Color microblading alapképzésünk első napján lefektetjük a magabiztos gyakorlathoz szükséges elméleti szabályrendszereket. A prezentáció keretében tárgyalásra kerülnek mindazon technikai paraméterek, amelyek a microblade eljárásokra jellemző, kecsesen hajlított természetes szálhatást eredményezik. Ugyanakkor mivel minden sminktetováló technikai kulcsfontosságú eleme a kézügyesség, már tanfolyamunk első napján elkezdjük tanulóink grafikai készségének fejlesztését, mind ceruzás szemöldökrajzok, mind pedig nyomtatott gumilapos microblade-es munkák formájában. Különlegesen nagy hangsúlyt fektetünk a természetességre, azaz a természetes száltulajdonságok 100%-os ismeretére és kialakításának módszerére.

Ennek tükrében részletesen elemezzük a szálon belüli, illetve a szemöldök szerkezetén belüli szőrfelépítéseket, vastagságok, hajlítottságokat, és természetesen a szálak színmélységét és színhőmérsékletét. Élőmodelles gyakorlatra való felkészítés további lépéseként, Swiss Color mérőeszköz segítségével bemutatjuk mindazon biztonsági méréseket, amelyek segíthetik tanulóinkat a precíz munka előkészítéséhez.

Swiss Color pigmentismeret és a microbladinghez ajánlott pigmentek karakterisztikája a második nap elméleti tananyaga. Ezt követi a gyakorlat élő modellen. A gyakorlati napon egy bemutató munka után élőmodell manuális tetoválására van lehetősége tanulóinknak. Ajánlott ezen az oktatási napon egy tetoválással nem rendelkező modell előkészítése. Mivel tanfolyamainkat kis csoportban szervezzük, sminktetováló oktatónk tökéletes figyelmet tud szentelni, minden tanfolyamon résztvevőnek. A szemöldök formaméréseken, színdiagnosztikán és szemöldök száliránytervezésen túl, a microblade- es szálak megformázásának minden egyes részletére figyelmet szentelünk.

Időtartam: 2 nap
Maximális létszám: 4 fő

A képzés tematikája

1. nap: microblading technika elmélet (2 óra),

– grafikai készség fejlesztés (szemöldök formaszerkesztés, száliránytervezések, száltípus
tervezések),
– manuális tetoválás gyakorlóanyagon: száltípusok kialakításának gyakorlata slope
bladek segítségével, szálvastagság beállítása, vendég száliránytípusának diagnosztikája
– szálirányok élethű tervezése,
– szemöldök szimmetria mérések Swiss Color mérőeszköz segítségével
– szemöldök formatervezésének lépései

2. nap:

– microblading pigmentológia
– gyakorlati bemutató élő modellen
– gyakorlás élő modellen

Az alaptanfolyam első és második napja között eltelt időben a tanuló otthon gyakorolja a szálvezetési irányokat és formatervezést. A képzés során a résztvevők négy különböző szálvezetési technikával ismerkednek meg.

p

A képzés ára

Kedvezményes ár

Amennyiben a hallgató a Swiss Colornál szerzi be a Microblading kezdő készletet

 210.000 Ft

Eredeti ár

Amennyiben a hallgató nem a Swiss Colornál szerzi be a Microblading kezdő készletet

240.000 Ft

Egyéni képzés ára


Egyedüli résztvevőként

 315.000 Ft

Swiss Color Microblading kezdő készlet ára: 160.000 Ft

Csomag ár

-10%

PRÉMIUM csomag (alap+manuál hibrid+microshading képzés):
(4 napos) 500.000 Ft helyett akár 450.000 Ft

BASIC csomag (alap+manuál hibrid képzések):
(3 napos) 355.000 Ft helyett akár 319.500 Ft

ADVANCED csomag (manuál hibrid+microshading képzés):
(2 napos) akár 290.000 Ft helyett akár 261.000 Ft

A képzés következő időpontja:

2020. január 20., 24.
2020. március 16., 23.
2020. május 4., 11.
2020. július 13., 20.
2020. október 19., 26.
További időpontokról vagy egyéni képzésről érdeklődjön
telefonon vagy emailben!

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA

– elméleti képzés ismeretanyag
– gyakorláshoz szükséges bizonyos eszközök (gumifelület, szerkesztési grafikák)
– munkához szükséges tárgyi feltételek

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color olyan biztos szakmai tudással és magabiztossággal látja el tanulóit, amely a manuális tetoválások szakterületén nélkülözhetetlen. Tanulói igényekre igazítva, nemzetközi tapasztalataink eredményeképpen állítottuk össze az két napos alapképzésünk tematikáját. Büszkén állítjuk magunkról, hogy megalkottunk egy olyan microblading oktatási rendszert, ahol a tanuláson és a tanulói munka értékelésén egyenlő hangsúly van. Az oklevelek megszerzését követően 100%-os szakmai támogatást nyújtunk végzett tanulóinknak.

RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– második napra egy modell
– gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color Microblading kezdő készlet)
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltétele
– Kozmetikus végzettség
– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezését a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon adja le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük Önnek a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Microblading alapképzés esetében: a Microblading Kezdő Készlet előzetes megrendelése szükséges (160.000 Ft), amelyről a jelentkezéskor számlát állítunk ki. Ennek kiegyenlítése biztosítja a helyet a képzésre. A képzés díját a résztvevő a képzés első napján készpénzben, vagy a képzést megelőzően átutalással tudja befizetni. Amennyiben ez utóbbi megoldást választja, kérjük ezt előre jelezze felénk. 

Microblading továbbképzések esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat
Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg a hallgató azt nem érzi, hogy bátran és magabiztosan tud nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)
Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, a tanulónak lehetősége van az oktatójánál hospitálni, ahol megnézheti, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheti el a szakember az új karrierjét.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálja, hogy amennyiben Swiss Color Microblaindg kezdő készletet vásárol a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló), úgy a Microblading képzéseink árából kedvezményt adunk. 

Képzési csomagok
Amennyiben több microblading képzésre egyszerre jelentkezik valaki (vagyis csomagban vásárolja meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy a jelentkező egyszerre több modulra jelentkezzen és minden modul előlegét befizesse. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

OKTATÓK:

Bizinger Katalin
oktató

2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor csatolakoztam a Swiss Color Akadémiához mint megbízott oktató. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez.

Bándi Bernadett
oktató

Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

15 + 4 =

No event found!

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.