Microblading Alapképzés

mb 1Swiss Color microblading alapképzésünk első napján lefektetjük a magabiztos gyakorlathoz olyannyira szükséges elméleti szabályrendszereket. A prezentáció keretében tárgyalásra kerülnek mindazon technikai paraméterek, amelyek a microblade eljárásokra olyannyira jellemző, kecsesen hajlított természetes szálhatást eredményezik. Ugyanakkor mivel minden sminktetováló technikai kulcsfontosságú eleme a kézügyesség, már tanfolyamunk első napján elkezdjük diákjaink grafikai készségének fejlesztését, mind ceruzás szemöldökrajzok, mind pedig nyomtatott gumilapos microblades munkák formájában. Különlegesen nagy hangsúlyt fektetünk a természetességre, azaz a természetes száltulajdonságok 100%-os ismeretére és kialakításának módszerére.

Ennek tükrében részletesen elemezzük a szálon belüli, illetve a szemöldök szerkezetén belüli szőrfelépítéseket, vastagságok, hajlítottságokat, és természetesen a szálak színmélységét és színhőmérsékletét. Élőmodelles gyakorlatra való felkészítés további lépéseként, Swiss Color mérőeszköz segítségével bemutatjuk mindazon biztonsági méréseket, amelyek segíthetik tanulóinkat a precíz munka előkészítéséhez.
Swiss Color pigmentismeret és a microbladinghez ajánlott pigmentek karekterisztikája a második nap elméleti tananyaga. Ezt követi a gyakorlat élő modellen. A gyakrolati napon két élőmodell manuális tetoválására van lehetősége tanulóinknak. Ajánlott ezen az oktatási napon egy tetoválással nem rendelkező, illetve egy erősen kopott, elszíneződött tetoválással renelkező modell előkészítése. Ebben az esetben érdeklődő sminktetoválóink megtapasztalhatják a microbladingben rejlő színkorrekciós megoldásokat is. Mivel tanfolyamainkat kis csoportban szervezzük, sminktetováló oktatónk tökéletes figyelmet tud szentelni, minden tanfolyamon résztvevőnek. A szemöldök formaméréseken, színdiagnosztikán és szemöldök száliránytervezésen túl, a microblades szálak megformázásának minden egyes részletére figyelmet szentelünk.

Miben más ez a Microblading Alapképzés, mint a többi hasonló képzés?

Mi úgy szeretnénk megtanítani a szakembereket, hogy utána sikeresek legyenek az adott szakterületen. 
Ritkán adódik alkalom arra egy microblading képzésen, hogy a hallgató ennyit gyakorolhasson. Mivel azonban ez a technika tulajdonképpen gyakorlati, ezért fontosnak tartjuk, hogy ehhez megfelelő alapot tudjunk biztosítani a képzés során. A résztvevő tehát a gyakorlófelületek mellett élő modellen végzi el a teljes eljárást önállóan.

 Tematika

Időtartam: 2 nap

1. nap: microblading technika elmélet (2 óra)

 • grafikai készség fejlesztés (szemöldök formaszerkesztés, száliránytervezések, száltípus tervezések)
 • manuális tetoválás élethű gyakorlóanyagon: száltípusok kialakításának gyakrolata slope bladek segítségével, szálvastagság beállítása, vendég száliránytípusának diagnosztikája, mesterséges
 • szálirányok élethű tervezése
 • szemöldök szimmetria mérések Swiss color mérőeszöz segítségével
 • szemöldök formatervezésének lépései

2. nap:

 • microblading pigmentológia
 • az oktató gyakorlati bemutatója egy élő modellen
 • a tanuló gyakorlati képzése egy élő modellen
 • oklevél átadása

Az alaptanfolyam első és második napja között eltelt időben a tanuló otthon gyakorolja a szálvezetési irányokat és formatervezést. A képzés során a résztvevők négy különböző szálvezetési technikával ismerkednek meg.

Az Akadémia biztosítja

 • elméleti képzés ismeretanyag
 • gyakorláshoz szükséges eszközök (gumifelület, szerkesztési grafikák)
 • munkához szükséges tárgyi feltételek

Sminktetováló Akadémiánk olyan biztos szakmai tudással és magabiztossággal látja el tanulóit, amely a manuális tetoválások szakterületén néhány esetben megkérdőjelezhető. Tanulói igényekre igazítva, nemzetközi tapasztalataink eredményeképpen állítottuk össze az két napos alapképzésünk tematikáját. Büszkén állítjuk magunkról, hogy megalkottunk egy olyan microblading oktatási rendszert, ahol a tanuláson és a tanulói munka értékelésén egyenlő hangsúly van. Az oklevelek megszerzését követően 100%-os szakmai támogatást nyújtunk végzős diákainknak.

Résztvevő biztosítja

 • második napra egy modell

Maximális létszám: 4 fő

Hogy a képzésben résztvevő azonnal el tudja kezdeni a gyakorlást és a munkát, két különböző Swiss Color Microblading kezdő készletet kínálunk, amely a képzés mellé megvásárolható. Ha valaki megvásárolja bármelyik kezdő készletet, úgy a képzés árából -20% (nettó 40.000 Ft) kedvezményt adunk, hogy támogassuk a könnyebb elindulást.

Microblading alapképzés ára

Microblading alapképzés ára: nettó 160.000 Ft
amennyiben a résztvevő a képzés során vásárol Swiss Color Microblading kezdő készletet.

Microblading alapképzés ára: nettó 200.000 Ft

amennyiben a résztvevő a képzés során nem vásárol Swiss Color Microblading kezdő készletet.

Swiss Color Microblading kezdő készletek ára
Swiss Color Microblading Professzionális kezdő készlet: bruttó 294.000 Ft helyett 264.000 Ft
Swiss Color Microblading Basic kezdő készlet: bruttó 178.220 Ft helyett 160.000 Ft

Oktató

Bizinger KatalinBizinger Katalin
microblading vendégoktató
2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor csatolakoztam a Swiss Color Akadémiához mint megbízott oktató. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez.
Bándi BernadettBándi Bernadett
microblading vendégoktató
Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 2015-ben kezdtem közös oktatói munkába Bizinger Katalinnal, akinek elhivatottsága és a vágya arra, hogy igényes, komplex tudást adjon tovább, lenyűgözött. Szakmai elkötelezettségünk és oktatási etikánk mind Katalinnal mind pedig a Swiss Color csapattal harmonikus egységet képez.
Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el