Microblading

Microblading
Microblading
Microblading

Képzések:

Microblading alapképzésünk első napján lefektetjük a magabiztos gyakorlathoz olyannyira szükséges elméleti szabályrendszereket. A prezentáció keretében tárgyalásra kerülnek mindazon technikai paraméterek, amelyek a microblade eljárásokra olyannyira jellemző, kecsesen hajlított természetes szálhatást eredményezik. Ugyanakkor mivel minden sminktetováló technikai kulcsfontosságú eleme a kézügyesség, már tanfolyamunk első napján elkezdjük diákjaink grafikai készségének fejlesztését, mind ceruzás szemöldökrajzok, mind pedig nyomtatott gumilapos microblades munkák formájában. Különlegesen nagy hangsúlyt fektetünk a természetességre, azaz a természetes száltulajdonságok 100%-os ismeretére és kialakításának módszerére.
bővebben
Realisztikus microblade szemöldöktervezés Haladó technikai megoldások a manuális tetoválás területéről

A résztvevők az alapképzésen elsajátított, négy alap szálazási technika mellé további, többrétegű szálvezetéseket sajátítanak el. Haladó képzési napunk fókusza a hiperrealisztikus szál egymásra épülésekre épül. Az oktatott technikák átmenetet képeznek az egyszerű szemöldökszálazási technikák és a 3 dimenziós, hiperrealisztikus szemöldök technikák között. Elsajátítását ajánljuk minden kedves érdeklődő számára, aki részletes ismereteket szeretne szerezni a szemöldökszál-találkozások szabályszerűségeiről. Mint minden gyakorlott szálas szemöldöktetoválást készítő szakember körében köztudott, a szálak egymásra építése technikai kockázatot rejt magában. Miszerint a nem megfelelő szögben találkozó szálak könnyen pigment összefolyást eredményeznek. Az alaptanfolyamon oktatott 4 különböző száltervezési irány esetében részletesen átbeszéljük az élethű szálösszehajlások megfelelő helyét, dőlésszögét, mélységét, vastagságát illetve kialakításának precíziós mozdulatsorát.
bővebben
Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el