Microblading Szeminárium

Microblading Szeminárium

Elvégezted a Microblading képzést, de bizonytalan vagy, esetleg vannak kérdéseid, vagy csak szívesen vennél egy oktató által vezetett gyakorlást? Akkor ez az INGYENES szeminárium pont neked szól! Itt minden kérdésedet felteheted, Bizinger Kata oktatónk pedig a legjobb tudása szerint igyekszik ezeket megválaszolni és minden bizonytalanságot eloszlatni.

A szeminárium menete:
9:00 -10:00 microblading technikai típushibák bemutatása átbeszélése
10:00 -11:00 microblading színválasztási típushibák bemutatása átbeszélése
11:00 - 13:00 oktató élőmodelles bemutatója
13:00 - 14:00 résztvevők által hozott kérdéses esetek megvitatása

A szemináriumot kizárólag a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color hallgatói számára tartjuk. A létszám korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges.
A szemináriumon a résztvevőknek szükségük lesz a saját felszerelésükre, illetve érdemes kérdésekkel és saját esetekkel (képekkel) készülni, átgondolva az eddigi tapasztalataikat.

A célunk ezzel a szemináriummal, hogy segítsük a munkátokat, hogy nehogy valaki bizonytalanság miatt feladja ezt a technikát, vagy a kérdéseivel egyedül érezze magát.

Gyertek, szeretettel várunk Titeket!

Jelentkezés: +3630/326-5530

Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el