Pigmetológia sminktetoválóknak II. - Gyakorlat

Pigmetológia sminktetoválóknak II. - Gyakorlat

Pigmentológia a gyakorlatban

Ha már elvégezted nálunk az egynapos Pigmentológia elméleti képzésünket, akkor ez a gyakorlatorientált továbbképzés Neked szól.

A nap első felében átültetjük a gyakorlatba a bőrszíntípusok diagnosztizálását, és képeken illetve élőben is elvégzünk sok-sok közös színkarakter elemzést, hogy az elméleti ismeretek készség szinten beépülhessenek, és a munkád során ránézésre meg tudd állapítani a vendégeid bőrszínének meghatározó tényezőit. A diagnosztizált bőrszín típusokhoz természetesen megfelelő pigmentek kiválasztását is megbeszéljük, várható eredménnyel. A színválasztásnál kizárólag a Swiss Color pigmentekről lesz szó.

A nap második felében olyan eseteket fogunk átbeszélni, hogy meglévő, elszíneződött tetoválásokhoz hogyan választhatjuk ki a megfelelő kompenzációs színeket. Szó lesz a színkorrekciós eljárások típusairól, a korrekcióhoz felhasználható alap és keverőpigmentek színkarakterisztikájáról, felhasználhatóságukról szem, szemöldök és szájtetoválás esetében egyaránt. Természetesen azokról az esetekről is beszélünk majd, amikor a színkompenzáció már nem járható út, hanem mindenképpen eltávolításra van szükség. Érintőleges a különböző eltávolítási módszerekről is hallhatsz majd.

img natural pigments

Haladó gyakorlatorientált képzés csak azoknak, akik az idei évben már a Pigmentológia képzésünkön.

Oktató: Bizinger Katalin

Ár: 30.000 Ft

Dátum: 2019.11.25.

Helyszín: Sminktetováló Akadémia by Swiss Color, Budapest, III. kerület, Lajos u. 70-72. 1. emelet 6.

Jelentkezés: +3630/326-5530

Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el