Microshading továbbképzés

Microshading továbbképzés

Finom púderes végeredményre vágysz - nekünk van rá megoldásunk

Van egy elmélet, miszerint sminktetoválásaink akkor gyógyulnak gyönyörű és kiegyensúlyozott színnel, ha megtanulunk biztos kézzel egyenletesen felszínesen tetoválni. Az ok amiért a manuális módszerek ekkora népszerűségnek örvendenek szakmai körökben az, hogy csupán kezünk nyomatékán, az bejuttatási technika beesési szögén és a fedések számán múlik, hogy a pigment milyen színnel gyógyul a bőrbe. Gépi tetoválások esetén ennél sokkal több kezelési paraméter befolyásolja a gyógyult végeredményt.

De miért is fontos ez?

Akár csak száltetovállásaidat szeretnéd megemelegíteni finom mikromiliméteres púderes pöttyökkel, akár a teljes szemöldököt szeretnéd színátmenettel vagy anélkül púderesen satírozni, a jól végzett manuális microshading módszer megoldást nyújthat számodra. A szálak között az apró tűsorokkal könnyebben eligazodsz, és amennyiben ragaszkodsz a microblades technikáidhoz ezek után már manuális módszerrel is elkészíthetsz hibrid vagy hiperrealisztikus munkákat.

Gépi vagy manuális púderezés?

A döntés a Te kezedben van, egyet viszont határozottan állítunk! A púderes technikák új dimenziót nyitottak a sminktetoválás területén, nekünk felhasználóknak pedig kötelességünk eljuttatni vendégeink számára folyamatosan változó trend legújabb vívmányait.

1500

Microshading képzés időpontja: 2019. november 5. 

Oktató: Bizinger Katalin

Tematika:
9:00 Tanfolyam kezdès
9:00-9:45 Elmeleti előadás:
- technika jellegzetessège
- blade tìpusok felhasznàlàsi lehetősègei
- technikaspecifikus szìnvàlasztàs
- vàrható kopàs ès korrekciója
9:45-10:15 grafikai rajzok, microshading gumifelületen
11: 15 Ebedszünet
13:30- 15:30 Tanulók èlőmodelles gyakorlata

Érdeklődés, jelentkezés: +3630/326-5530

vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el