Microblading Alapképzés kedvezményesen

Microblading Alapképzés kedvezményesen

A microblading olyan technika, amellyel a szemöldököket szélesebbre, annak szálait sűrűbbre alakíthatjuk.
Precíz microblading technikával a szőrszál megrajzolása során a vékony szálak egymáshoz közel sorakoznak
és a természetes szemöldök növekedési irányát követik. Az eljárás során szabad kézzel dolgozunk,
egy kézi penge segítségével a bőrt felhasítjuk, majd a pigmentet a bőrbe juttatjuk.
Decemberben kedvezményes áron sajátíthatod el ezt a technikát!

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color microblading alapképzés első napján lefektetjük a magabiztos gyakorlathoz olyannyira szükséges elméleti szabályrendszereket. A prezentáció keretében tárgyalásra kerülnek mindazon technikai paraméterek, amelyek a microblade eljárásokra olyannyira jellemző, kecsesen hajlított természetes szálhatást eredményezik. Ugyanakkor mivel minden sminktetováló technikai kulcsfontosságú eleme a kézügyesség, már tanfolyamunk első napján elkezdjük diákjaink grafikai készségének fejlesztését, mind ceruzás szemöldökrajzok, mind pedig nyomtatott gumilapos microblades munkák formájában. Különlegesen nagy hangsúlyt fektetünk a természetességre, azaz a természetes száltulajdonságok 100%-os ismeretére és kialakításának módszerére.

mb

Ennek tükrében részletesen elemezzük a szálon belüli, illetve a szemöldök szerkezetén belüli szőrfelépítéseket, vastagságok, hajlítottságokat, és természetesen a szálak színmélységét és színhőmérsékletét. Élőmodelles gyakorlatra való felkészítés további lépéseként, Swiss Color mérőeszköz segítségével bemutatjuk mindazon biztonsági méréseket, amelyek segíthetik tanulóinkat a precíz munka előkészítéséhez.
Swiss Color pigmentismeret és a microbladinghez ajánlott pigmentek karekterisztikája a második nap elméleti tananyaga. Ezt követi a gyakorlat élő modellen. Ajánlott ezen az oktatási napon egy tetoválással nem rendelkező, illetve egy erősen kopott, elszíneződött tetoválással renelkező modell előkészítése. Ebben az esetben érdeklődő sminktetoválóink megtapasztalhatják a microbladingben rejlő színkorrekciós megoldásokat is. Mivel tanfolyamainkat kis csoportban szervezzük, sminktetováló oktatónk tökéletes figyelmet tud szentelni, minden tanfolyamon résztvevőnek. A szemöldök formaméréseken, színdiagnosztikán és szemöldök száliránytervezésen túl, a microblades szálak megformázásának minden egyes részletére figyelmet szentelünk.

Oktató: Bizinger Katalin a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color megbízott oktatója.

 

A januári képzés ára 160.000 Ft helyett 140.000 Ft

A képzéshez tartozó kezdő készlet ára: 160.000 Ft

Képzés első napja: 2019. január 15. 09:00-16:00

Második nap: 2019. január 21. 09:00-16:00

A képzés tematikáját és a kezdő készletek árát a linkre kattintva találod!

Érdeklődés, jelentkezés: +3630/326-5530

Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el