VITILIGO ÉS HEG PIGMENTÁCIÓS KÉPZÉS

HALADÓ

GYAKORLAT

1 NAPOS

Orvosi pigmentációs, gyakorlati továbbképzés
haladók számára

Ezen a képzésen különböző technikákat sajátíthatsz el, amivel a bőr pigmentációs (vitiligo) és/vagy felületi egyenetlenségeit (heg) optikailag csökkentheted, hogy egy homogénebb bőrszínt kapj, a vendéged számára pedig a hegek vagy hipopigmentáció zavaró megjelenése enyhüljön.
Képzés időtartama: 1 nap
Résztvevők maximális létszáma: 3 fő

A képzés tematikája

– bőr pigmentáltsága, pigmentrendellenességek
– sejtregenerálódás, sebgyógyulás folyamata
– vitiligo esetében homogenizáló pixel és satírtechnika
– heg esetében pixeltechnika
– területspecifikus színelmélet
– gyakorlat modelleken

 

p

A képzés ára

Modul ára

 

 165.000 Ft

Csomag ár

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

A képzés következő időpontja:

2020. július 21.

További időpontokról vagy egyéni képzésről érdeklődj
telefonon vagy emailben!

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA

– Elméleti tudásanyag, prezentáció, tanfolyami jegyzet
– Gyakorlathoz szükséges bizonyos eszközök és agyagok

 

RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– modell a gyakorláshoz
– gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color kezdő készlet vagy saját sminktetováló készülék)
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltétele
– kozmetikus vagy egészségügyi végzettség
– sminktetováló gyakorlat
– megfelelő minőségű és típusú (higiéniai modulos) sminktetováló készülék (erről a jelentkezőkkel egyeztetünk)

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Sminktetoválás tudománya – elméleti modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges befizetni, jelentkezéskor.
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudod kiegyenlíteni, vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhetsz. Ennek részleteiről érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat
Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg nem érzed, hogy bátran és magabiztosan tudsz nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)
Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, lehetőséged van az oktatódnál hospitálni, ahol megnézheted, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheted el az új karrieredet.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálod, hogy amennyiben Swiss Color kezdő készletet vásárolsz a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló vagy), úgy a képzéseink árából kedvezményt adunk. Ezeket a kedvezményeket az adott képzéseknél megtalálod.

OKTATÓ:

Vámos Monika
vezető oktató

27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

Adatkezelési nyilatkozat

15 + 9 =

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.