Vitiligo és heg pigmentációs képzés

Vitiligo és heg pigmentációs képzés

HALADÓ

Gyakorlat

1 NAPOS

Orvosi pigmentációs, gyakorlati képzés haladók számára

A bőr különböző pigmentációs zavarainak elfedésére ma már van esztétikus és hatékony megoldás!

Milyen problémákon tudsz segíteni, ha elvégzed a tanfolyamot?

vitiligo/hipopigmentáció

a bőr felületi egyenetlenségei, hegek

Vezess be egy ritka szolgáltatást, mellyel nem csak előrébb léphetsz a szakmádban, hanem valódi segítséget is nyújthatsz önbizalmukat vesztett vendégeidnek.

Képzés időtartama: 1 nap
Résztvevők maximális létszáma: 3 fő

A képzés tematikája

A képzés tematikája

01 – Bőr pigmentáltsága, pigmentrendellenességek

02 – Sejtregenerálódás, sebgyógyulás folyamata

03 – Vitiligo esetében homogenizáló pixel és satírtechnika

04 – Heg esetében pixeltechnika

05 – Területspecifikus színelmélet

06 – Gyakorlat modelleken

p

A képzés ára

Csomag ár

Modul ára:

165.000 Ft

Egyéni képzés ára:

-

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

p

A képzés ára

Modul ára:

165.000 Ft

Egyéni képzés ára:

-

Csomag ár

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

A következő képzések időpontja:

2020. július 21.

További időpontokról vagy egyéni képzésről érdeklődj
telefonon vagy emailben!

A képzés leírása

A képzés leírása

Képzés rövid leírása

A továbbképzés során átbeszéljük a hegek és vitiligo elméleti hátterét, különös tekintettel a pigmentrendellenességekre, a sejt- és bőrregenerálódás folyamataira, a hegek típusaira, az alkalmazható technikákra, eszközökre és derma pigmentekre. A vitiligo és hegpigmentációt a résztvevő élő modellen gyakorolja, hogy tökéletesen elsajátíthassa ezeket a gyakorlati módszereket.

Mit tudsz elérni ezzel a technikával?

Ha az orvosi tetoválás vonz, akkor a vitiligo és heg pigmentáció egy viszonylag egyszerűbb módszer, amivel sok vendéged problémájára nyújthatsz enyhülést.

Melyik vendéged számára lesz hasznos ez a technika?

A vitiligoval, azaz hipopigmentációval rendelkező vendégek esetében a bőrszínnel való pigmentáció látványosan csökkenti a bőrszín és a pigmentezettség nélküli területek közötti óriási színbéli különbséget.

A hegek pigmentációja akkor jó megoldás, ha egy már gyógyult heg zavarja a viselőjét, netán látszó helyen van, és a színe látványosan eltér a bőr színétől.

Swiss Color termékcsalád

Swiss Color termékcsalád

Válaszd a munkádhoz a megbízható minőséget, hogy profi eredményeket érhess el!

Mit nyújt neked a Swiss Color termékcsalád?

E

Lehetőséget, hogy kiemelkedhess a versenytársaid közül.

E

Megoldást arra, hogyan lehet még profibb a munkád, és hogyan lehetsz még sikeresebb.

E

Tökéletes biztonságod számodra és a vendégeid számára.

Hogyan?

E

Svájci precizitással gyártott, innovatív termékekkel.

E

Biztonságos fejlesztésekkel és prémium minőséggel.

E

Egyedülálló szakmai segítségnyújtással.

Mi mindig a rendelkezésedre állunk, sosem hagyunk egyedül!

Ingyen tudás

Ingyen tudás

Csatlakozz a zárt szakmai közösségünkhöz, ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhatsz,
sok témáról tanulhatsz és élvezheted a közösség támogató erejét.

Mindezt teljesen ingyen és kötelezettségek nélkül!

Oklevél

Elismerjük a minőségi munkát!

Képzéseinkről névre szóló oklevelet állítunk ki, fontosnak tartjuk azonban, hogy minden nálunk végzett hallgató elérjen egy bizonyos színvonalat a munkája során. Éppen ezért, ha valamelyik résztvevőnek nem sikerül tökéletesen elsajátítani az adott technikát, úgy az oklevelét nem állítjuk ki rögtön, hanem a portfóliója utólagos bemutatását követően.

A gyakorlási időszak alatt természetesen mindenben segítjük a munkátodat, és oktatónk folyamatosan a rendelkezséedre áll. 

Swiss Color

Swiss Color - A minőség, amivel valódi sikereket érhetsz el

kontinensen

országban

éve

A Swiss Color® minden tekintetben hamisítatlan svájci vállalat. Egyrészt mind a mai napig az alapító Ingrid Bregenzer felügyeli határtalan lelkesedéssel a gyártást, a megrendeléseket, a képzést és a fejlesztéseket a svájci központban. Hogy ki ne essen a gyakorlatból és inspirációt nyerjen a kutatásokhoz, saját vendégkörén továbbra is ő maga végzi a sminktetoválást.

Termékeik a legszigorúbb uniós előírásoknak is megfelelnek, és elnyerték a megtisztelő Swiss Quality minősítést. Ez utóbbi nem csak a világszínvonalú, kategóriájában elismert, megbízható alapanyagokat és eszközöket jelöli, hanem a szigorú és egyenletes minőség ellenőrzést is.

A Swiss Color Pigmentek előnyei

E

orvosi tisztaságú szerves smink és orvosi tetoválásokhoz használandó termékpaletta

E

tio2 mentes szemöldök színek

E

ébenfekete szemszínek

E

hipoallergén

E

szerves alkotókra jellemző hosszú élettartam és az évek során csekély színtorzulást hoz

E

extra tartós sárga szín alapanyagok

E

akár egy alkalmazás utáni tökéletes fedés

E

állandó szakmai támogatás minden Swiss Color felhasználónak

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

Adatkezelési nyilatkozat

9 + 14 =

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Akadémia biztosítja
  • -Elméleti tudásanyag, prezentáció, tanfolyami jegyzet

  • Gyakorlathoz szükséges bizonyos eszközök és agyagok

Résztvevő biztosítja
  • modell a gyakorláshoz

  • gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color kezdő készlet vagy saját készülék)

  • váltóruha, váltócipő

Jelentkezés feltétele

- Kozmetikus végzettség
- Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetésee

Jelentkezés menete

Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés

Sminktetoválás tudománya – elméleti modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges befizetni, jelentkezéskor.
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudod kiegyenlíteni vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhetsz. Ennek részleteiről érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás

Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél

A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat

Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg nem érzed, hogy bátran és magabiztosan tudsz nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)

Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, lehetőséged van az oktatódnál hospitálni, ahol megnézheted, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheted el az új karrieredet.

Termékvásárlás

Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Képzési csomagok

Amennyiben bizonyos alapképzésekre vagy microblading képzésekre egyszerre jelentkezel (vagyis csomagban vásárolod meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy egyszerre több modulra jelentkezz és minden modul előlegét befizesd. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

Oktató

Oktató

Vámos Monika
vezető oktató

27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.