VITILIGO ÉS HEG PIGMENTÁCIÓS KÉPZÉS

HALADÓ

GYAKORLAT

1 NAPOS

Orvosi pigmentációs, gyakorlati továbbképzés
haladók számára

Ezen a képzésen különböző technikákat sajátíthat el, amivel a bőr pigmentációs (vitiligo) és/vagy felületi egyenetlenségeit (heg) optikailag csökkentheti, hogy egy homogénebb bőrszínt kapjon, vendége számára pedig a hegek vagy hipopigmentáció zavaró megjelenése enyhüljön.
Képzés időtartama: 1 nap
Résztvevők maximális létszáma: 3 fő

A képzés tematikája

– bőr pigmentáltsága, pigmentrendellenességek
– sejtregenerálódás, sebgyógyulás folyamata
– vitiligo esetében homogenizáló pixel és satírtechnika
– heg esetében pixeltechnika
– területspecifikus színelmélet
– gyakorlat modelleken

 

p

A képzés ára

Kedvezményes ár

Amennyiben a hallgató a Swiss Colornál szerzi be a sminktetováló készüléket vagy kezdő készletet

 165.000 Ft

Eredeti ár

Amennyiben a hallgató nem a Swiss Colornál szerzi be a sminktetováló készüléket vagy kezdő készletet

195.000 Ft

Egyéni képzés ára


Egyedüli résztvevőként

 247.000 Ft

Csomag ár

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

A képzés következő időpontja:

2020. július 21.
További időpontokról vagy egyéni képzésről érdeklődjön
telefonon vagy emailben!

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA

– Elméleti tudásanyag, prezentáció, tanfolyami jegyzet
– Gyakorlathoz szükséges bizonyos eszközök és agyagok

 

RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– modell a gyakorláshoz
– gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color kezdő készlet vagy saját sminktetováló készülék)
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltétele
– kozmetikus vagy egészségügyi végzettség
– sminktetováló gyakorlat
– megfelelő minőségű és típusú (higiéniai modulos) sminktetováló készülék (erről a jelentkezőkkel egyeztetünk)

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezését a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon adja le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük Önnek a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhet. Ennek részleteiről érdeklődjön a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Mentor program (hospitálás)
Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, a tanulónak lehetősége van az oktatójánál hospitálni, ahol megnézheti, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheti el a szakember az új karrierjét.

Bővíthető gyakorlat
Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg a hallgató azt nem érzi, hogy bátran és magabiztosan tud nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb. 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálja, hogy amennyiben Swiss Color kezdő készletet vásárol a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló), úgy a képzéseink árából kedvezményt adunk. Ezeket a kedvezményeket az adott képzéseknél megtalálja.

OKTATÓ:

Vámos Monika
vezető oktató

27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

15 + 8 =

No event found!

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.