FILOZÓFIÁNK

Akadémiánk elsődleges célja, hogy felelősségteljes és sikeres szakembereket képezzen, akik munkájuk során a biztonságra és a magas minőségre helyezik a hangsúlyt.

A sminktetoválás művészet, melynek technikája dinamikusan fejlődik mind az alkalmazott technikák, mind pedig a felhasznált anyagok és eszközök tekintetében. A haladásban nincs megállás, éppen ezért szeretnénk az Akadémiánk által olyan hátteret biztosítani a szakmában dolgozók számára, amely a lehető legtöbb támogatást nyújtja hosszú távon.

Képzési rendszerünket úgy építettük fel profi oktató csapatunk segítségével, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb megoldást. Több éves gyakorlati tapasztalatunkat ötvözve a szükséges elméleti ismeretanyaggal, igyekszünk a lehető legátfogóbb képet adni minden területen, igazodva a legújabb trendekhez, kutatásokhoz és szabályozásokhoz. Felelősségünknek érezzük, hogy a bennünket választó szakemberek számára megháláljuk a bizalmat, és nem pusztán a képzés erejéig, hanem pályafutásuk során is megadjuk nekik a szükséges segítséget.

Oktatóink minden tapasztalatukat, odafigyelésüket és tehetségüket latba vetve törekednek arra, hogy hallgatóik maximális tudással gazdagodva foghassanak bele saját karrierjükbe.

Az oktatásaink során a tananyag és az alapos gyakorlat mellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a munka során használt termékek minősége is kiemelkedő legyen. Fontos ez a vendég egészsége és biztonsága szempontjából, de ugyancsak hozzájárul a szakember sikerélményéhez, a precízebb és magasabb színvonalú munkavégzéshez. Ezért Akadémiánkon a Swiss Color sminktetováló készülékeket, pigmenteket és eszközöket használjuk. A svájci márka biztosítja mindazt, amire véleményünk szerint szükség van ezen a szakterületen.
Mi ebben hiszünk!

AKADÉMIÁNK CSAPATA

Akadémiánk 2014 óta létezik ebben a formájában. Azóta sok változáson ment keresztül, éppen azért, hogy az általunk kínált tudás mindig naprakész, és minden igényt kielégítő lehessen. Az Akadémia alapítója Vámos Monika három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a sminktetoválás terén, és immár több, mint 25 éve oktatja a különböző technikákat a hazai szakemberek számára. A folyamatosan növekvő érdeklődés szükségessé tette az Akadémia bővítését. Akkor a sors úgy hozta, hogy remek szakemberekből álló csapat alakult ki, amely további lehetőségeket és utakat nyitott. Oktatóink mindegyike tehetséges és igényes szakember, egyedi stílussal, egyvalami azonban közös bennük: az elhivatottság. Szakmájuk iránti szeretetük sarkallja őket arra, hogy mindig a legjobbat nyújtsák, és az oktatás során hallgatóikat is erre buzdítják.

Büszkék vagyunk csapatunkra, mert a különbözőségeink tesznek minket sokszínűvé, a hasonlóságaink pedig erőssé!

OKTATÓINK

Vámos Monika
vezető oktató
sminktetoválás
orvosi pigmentáció

27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 

Lakat Edina
oktató
sminktetoválás alap és továbbképzések

20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a sminktetoválással, frissen végzett fiatal kozmetikusként. Az évek alatti sikeres közös együttműködés gyümölcseként, 2016 januártól, a Swiss Color oktatói csapat tagja lehetek, ami nagy megtiszteltetés számomra, hiszen nagyszerű, nemzetközileg is elismert kolléganőkkel dolgozhatom együtt.

Bizinger Katalin
oktató
sminktetoválás, microblading
pigmentológia

2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor csatolakoztam a Swiss Color Akadémiához mint megbízott oktató. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez.

Bándi Bernadett
oktató
sminktetoválás, microblading,
pigmentológia

Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 

Tordai Tímea
oktató – PÉCS
sminktetoválás alap és továbbképzések

1999-ben végeztem kozmetikusként. 2003-ban egy hirtelen ötlettől vezérelve végeztem el a sminktetováló tanfolyamot és így 14 éve tetoválok rendíthetetlen lelkesedéssel. 2013-tól dolgozom Swiss Color termékekkel. Talán egyike vagyok azon szerencsés kozmetikusoknak, akik elmondhatják magukról, hogy a legjobbaktól tanulhattak. Büszkén mondhatom, hogy nagyon sok, ma is sikeres kozmetikust tudtam a pályán elindítani. Az, hogy azt a tudást amit megszereztem, tovább adhatom, ez számomra nagy boldogság.

Bartus Márta
szakmai és üzletfeljesztési tanácsadó

A siker kulcsa a Te kezedben van, kizárólag rajtad múlik, hogy mire használod” 20 éve dolgozom a szépségiparban. 2007 óta foglalkozom aktívan sminktetoválással. Az utóbbi években beleástam magam abba, hogyan lehet a sminktetoválás művészetét üzletileg is rentábilissá tenni. Így a sminktetoválás gyakorlati oktatása helyett azzal járulok hozzá az Akadémia munkásságához, hogy a saját tapasztalataimra alapozva átadhassam ezeket az üzleti fogásokat a kezdő szakembereknek. 

KÉPZÉSEINK

Sminktetováló képzéseink alapvetően két szintűek. Kezdők számára kínálunk teljes körű, moduláris rendszerű alapképzést. Mivel elsődleges szempont nálunk a maximális figyelem, ezért ezek a kezdő gyakorlati képzések kis csoportban, azaz maximum 3-4 fő részvételével zajlanak, hogy oktatónk minden pillanatban rendelkezésre állhasson, és kísérhesse a gyakorlati munkát, tükrében az egyéni igényeknek és haladási tempónak. Természetesen, ha valaki igényli, akkor egyéni képzésben való részvételre is lehetőséget biztosítunk.

Haladó képzéseink azoknak szólnak, akik már rendelkeznek kellő gyakorlattal a sminktetoválás terén, és vagy meglévő tudásukat szeretnék új ismeretekkel és technikákkal bővíteni, vagy esetleges bizonytalanságaikat eloszlatni. Ezek a képzések egyéni, páros vagy kis csoportos (maximum 4 fő) formában történnek.

A fejlődés és tanulás azonban nemcsak képzések keretein belül történik, fontos ugyanis számunkra, hogy lehetőséget és teret biztosítsunk a bennünket választó szakembereknek a folyamatos tapasztalatcserére, és az esetleg felmerülő kérdések tisztázásra egyaránt. Éppen ezért rendszeres szakmai rendezvényekkel igyekszünk pezsgővé és informatívvá tenni a szakmai életet (pl: workshopok, nyílt napok, szakmai napok, konferenciák).

Hiszünk a jó csapatban, a közösség erejében, egymás támogatásában és abban, hogy együtt könnyebb a haladás. Ha szeretnél ennek részese lenni, ha szeretnéd, hogy munkád során mindig legyen kihez fordulni, hogy vidám, barátságos közegben tanulhass és fejlődhess, válaszd az Akadémiánkat és azzal együtt egy csapatot, ahol mindenki ugyanazt az értéket képviseli.

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.