Filozófiánk

Akadémiánk elsődleges célja, hogy felelősségteljes és sikeres szakembereket képezzen, akik munkájuk során a biztonságra és a magas minőségre helyezik a hangsúlyt.

A sminktetoválás művészet, melynek technikája dinamikusan fejlődik mind az alkalmazott technikák, mind pedig a felhasznált anyagok és eszközök tekintetében. A haladásban nincs megállás, éppen ezért szeretnénk az Akadémiánk által olyan hátteret biztosítani a szakmában dolgozók számára, amely a lehető legtöbb támogatást nyújtja hosszú távon.

Képzési rendszerünket úgy építettük fel profi oktató csapatunk segítségével, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb megoldást. Több éves gyakorlati tapasztalatunkat ötvözve a szükséges elméleti ismeretanyaggal, igyekszünk a lehető legátfogóbb képet adni minden területen, igazodva a legújabb trendekhez, kutatásokhoz és szabályozásokhoz. Felelősségünknek érezzük, hogy a bennünket választó szakemberek számára megháláljuk a bizalmat, és nem pusztán a képzés erejéig, hanem pályafutásuk során is megadjuk nekik a szükséges segítséget.

Oktatóink minden tapasztalatukat, odafigyelésüket és tehetségüket latba vetve törekednek arra, hogy hallgatóik maximális tudással gazdagodva foghassanak bele saját karrierjükbe.

Az oktatásaink során a tananyag és az alapos gyakorlat mellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a munka során használt termékek minősége is kiemelkedő legyen. Fontos ez a vendég egészsége és biztonsága szempontjából, de ugyancsak hozzájárul a szakember sikerélményéhez, a precízebb és magasabb színvonalú munkavégzéshez. Ezért Akadémiánkon a Swiss Color sminktetováló készülékeket, pigmenteket és eszközöket használjuk. A svájci márka biztosítja mindazt, amire véleményünk szerint szükség van ezen a szakterületen. Mi ebben hiszünk.

Képzéseink

Sminktetováló képzéseink alapvetően két szintűek. Kezdők számára kínálunk teljes körű vagy moduláris rendszerű alapképzést. Mivel elsődleges szempont nálunk a maximális figyelem, ezért ezek a kezdő képzések egyéniek, vagy párosak, azaz maximum két fő vesz részt a gyakorlati képzésben, hogy oktatónk minden pillanatban rendelkezésre állhasson, és kísérhesse a gyakorlati munkát, tükrében az egyéni igényeknek és haladási tempónak.

Haladó képzéseink azoknak szólnak, akik már rendelkeznek kellő gyakorlattal a sminktetoválás terén, és vagy meglévő tudásukat szeretnék új ismeretekkel és technikákkal bővíteni, vagy esetleges bizonytalanságaikat eloszlatni. Ezek a képzések egyéni, páros vagy kis csoportos (maximum 4 fő) formában történnek.

A fejlődés és tanulás azonban nemcsak képzések keretein belül történik, fontos ugyanis számunkra, hogy lehetőséget és teret biztosítsunk a bennünket választó szakembereknek a folyamatos tapasztalatcserére, és az esetleg felmerülő kérdések tisztázásra egyaránt. Éppen ezért rendszeres szakmai rendezvényekkel igyekszünk pezsgővé és informatívvá tenni a szakmai életet (pl: workshopok, nyílt napok, szakmai napok, konferenciák).

Hiszünk a jó csapatban, a közösség erejében, egymás támogatásában és abban, hogy együtt könnyebb a haladás. Ha szeretnél ennek részese lenni, ha szeretnéd, hogy munkád során mindig legyen kihez fordulni, hogy vidám, barátságos közegben tanulhass és fejlődhess, válaszd az Akadémiánkat és azzal együtt egy csapatot, ahol mindenki ugyanazt az értéket képviseli.

Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el