DERMA SR8 - HEGKEZELÉS

HALADÓ

GYAKORLAT

1 NAPOS

Bőrstruktúra újraépítő, sejtregeneráló, szövetstimuláló kezelés műtéti vagy baleseti hegek csökkentésére.

Ez egy különleges kozmetikai eljárás, amely csupán néhány aktív hatóanyag és egy könnyen elsajátítható módszer segítségével, hamar látványos eredményt hoz.

Elméleti és gyakorlati tanfolyam, ahol élő modellen dolgozhatsz!

JELENTKEZÉS FELTÉTELE: kozmetikus végzettség

Tematika

Elméleti blokk:
– hegek kialakulása, típusai
– szövet jellemője
– módszer hatásmechanizmusa
– anyag- és eszközismeret
–  a kezelés menete

Gyakorlati blokk:
– hozott modellen történő gyakorlás (többféle modullal és módszerrel)

p

A képzés ára

Képzés ára

 

95.000 Ft

Csomag ár

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

A képzés következő időpontja:

2020. május 6.
2020. november 4.

További időpontokról vagy egyéni képzésről
érdeklődj telefonon vagy emailben!

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA

– elméleti képzés ismeretanyag
– gyakorláshoz szükséges bizonyos eszközök (gumifelület, szerkesztési grafikák)
– munkához szükséges tárgyi feltételek

RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– modell a gyakorláshoz
– gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color kezdő készlet vagy meglévő sminktetováló készülék)
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük Neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhet. Ennek részleteiről érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálod, hogy amennyiben Swiss Color kezdő készletet vásárolsz a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló vagy), úgy a képzéseink árából kedvezményt adunk. Ezeket a kedvezményeket az adott képzéseknél megtalálod.

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

Adatkezelési tájékoztató

15 + 1 =

No event found!

Kapcsolat:

Swiss Color Sminktetoválás Kft.