COLORX - SMINKTETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

KEZDŐ ÉS HALADÓ

GYAKORLAT

1 NAPOS

Szemöldöktetoválás eltávolítása heg nélkül.

Megtanulhatod, hogy a más módon már nem korrekciózható, előnytelen formájú vagy elszíneződött szemöldököket, hogyan tudod részben, vagy egészben eltávolítani, hegesedés nélkül.

A módszer lényege a minimális bőrtrauma, és a pigment eltávolítása, vagyis a kioldott pigment távozik a bőrből, NEM a nyirokrendszer szállítja el, amelyben aztán keringenek a pigmentszemcsék.

3 különböző technik, 3 erősségi fokozat

JELENTKEZÉS FELTÉTELE: kozmetikus végzettség

Tematika

  1. Töltsd ki a lap alján található űrlapot, figyelj arra, hogy az adataidat pontosan megadd számunkra.
  2. Az űrlapod beérkezte után mi kiküldjük neked az online képzés díjáról szóló számlát, amelyet a feltüntetett határidőn belül el tudsz utalni nekünk.
  3. A délelőtt folyamán elméleti képzést tartunk.
  4. Gyakorlás élő modellen.
  5. Oklevél átadása.
  6. A kezdő készlet megvásárlásához kérjük, keress fel bennünket telefonon.

 

p

10 éves a Swiss Color Magyarország!

Szülinapi kedvezmény: Color X – Sminktetoválás

eltávolítás képzés júniusban

FÉLÁRON!

80.000 Ft helyett 40.000 Ft

p

A képzés ára

Képzés ára

80.000 Ft

KEZDŐ KÉSZLET

Bruttó 69.000 Ft

Egyéni képzés ára

Egyedüli résztvevőként

125 000 Ft

Csomag ár

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

A képzés következő időpontja:

BUDAPEST:
2020. június 10.
2020. október 2.

PÉCS: 2020. április 27.
További időpontokról érdeklődj telefonon vagy emailben!

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA

– elméleti képzés ismeretanyag
– gyakorláshoz szükséges bizonyos eszközök (gumifelület, szerkesztési grafikák)
– munkához szükséges tárgyi feltételek

RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– modell a gyakorláshoz
– gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color kezdő készlet vagy meglévő sminktetováló készülék)
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük Neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhet. Ennek részleteiről érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálod, hogy amennyiben Swiss Color kezdő készletet vásárolsz a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló vagy), úgy a képzéseink árából kedvezményt adunk. Ezeket a kedvezményeket az adott képzéseknél megtalálod.

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

Adatkezelési tájékoztató

12 + 13 =

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.