Areola pigmentációs képzés

Areola pigmentációs képzés

HALADÓ

Gyakorlat

2 NAPOS

Orvosi pigmentációs, gyakorlati képzés haladók számára

A mellrák sajnos ma már egyre gyakoribb a hölgyek körében. A betegségen átesett nők számára,
a mellrekonstrukciós műtét után a világot jelentheti az areola (mellbimbó) pigmentáció.

Tanulj meg egy képzés alatt három különböző technikát, hogy a hatás minden esetben a lehető legéletűbb legyen!

Add vissza nők százainak önbizalmát és életkedvét, tanulj valamit olyat, amivel valóban segíthetsz!

Résztvevők maximális létszáma: 2 fő

A képzés tematikája

A képzés tematikája

01 – Mellrák háttere és kezelése

02 – Műtéti eljárások, különböző bőrtípusok

03 – Szerkesztési technikák, árnyékolás, formatervezés

04 – Forma szerkesztése, tervezése

05 – Areola pozicionálása

06 – Területspecifikus színelmélet

07 – Gyakorlat gumifelületen

08 – Gyakorlati bemutató

09 – Gyakorlás élő modellen

p

A képzés ára

Csomag ár

Modul ára:

280.000 Ft

Egyéni képzés ára:

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

p

A képzés ára

Modul ára:

280.000 Ft

Egyéni képzés ára:

Csomag ár

Ez a képzésünk nem elérhető csomagban.

A következő képzések időpontja:

2020. július 14-15.

További időpontokről vagy egyéni képzésről érdeklődj
tefefonon vagy emailben!

A képzés leírása

A képzés leírása

Képzés rövid leírása

Az areola pigmentációs képzésünk során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlat mellett a mellrák és az ebből adódó egészségi állapot orvosi hátterének a körüljárására is. Beszélünk a betegségről, a kezelési módszerekről, a műtéti eljárásokról, az areola helyes kialakításáról, a szerkesztést befolyásoló tényezőkről, a különböző gyakorlati technikákról, a derma pigmentekről és minden olyan eszközről, amire a kezelés során szükségünk van. De természetesen az elmélet csak egy dolog, hiszen ez a munka mégiscsak gyakorlati. Éppen ezért a képzés során lehetőséged van végignézni, ahogy az oktató elkészíti az areola pigmentácót egy élő modellen, majd te is magad is gyakorolsz, először csak gumifelületen, majd élő modellen.

Mit tudsz elérni ezzel a technikával?

Az areola pigmentáció egy olyan módszer, ami számos betegségen átesett hölgynek visszaadja az önbizalmat és hozzájárul az önelfogadáshoz. A technika lényege, hogy az eltávolított természetes mellbimbót 3D hatású pigmentezettséggel imitáljuk, különböző satírozási, pixelezési és rajzos technikákkal, keverve, egymásra építve a színárnyalatokat. Minél több színt és technikát alkalmazunk egy mellbimbó kialakításánál, annál természetesebb lesz a végeredmény. Ezeket tudod elsajátítani a 2 napos képzésen.

Swiss Color termékcsalád

Swiss Color termékcsalád

Válaszd a munkádhoz a megbízható minőséget, hogy profi eredményeket érhess el!

Mit nyújt neked a Swiss Color termékcsalád?

E

Lehetőséget, hogy kiemelkedhess a versenytársaid közül.

E

Megoldást arra, hogyan lehet még profibb a munkád, és hogyan lehetsz még sikeresebb.

E

Tökéletes biztonságod számodra és a vendégeid számára.

Hogyan?

E

Svájci precizitással gyártott, innovatív termékekkel.

E

Biztonságos fejlesztésekkel és prémium minőséggel.

E

Egyedülálló szakmai segítségnyújtással.

Mi mindig a rendelkezésedre állunk, sosem hagyunk egyedül!

Ingyen tudás

Ingyen tudás

Csatlakozz a zárt szakmai közösségünkhöz, ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhatsz,
sok témáról tanulhatsz és élvezheted a közösség támogató erejét.

Mindezt teljesen ingyen és kötelezettségek nélkül!

Oklevél

Elismerjük a minőségi munkát!

Képzéseinkről névre szóló oklevelet állítunk ki, fontosnak tartjuk azonban, hogy minden nálunk végzett hallgató elérjen egy bizonyos színvonalat a munkája során. Éppen ezért, ha valamelyik résztvevőnek nem sikerül tökéletesen elsajátítani az adott technikát, úgy az oklevelét nem állítjuk ki rögtön, hanem a portfóliója utólagos bemutatását követően.

A gyakorlási időszak alatt természetesen mindenben segítjük a munkátodat, és oktatónk folyamatosan a rendelkezséedre áll. 

Swiss Color

Swiss Color - A minőség, amivel valódi sikereket érhetsz el

kontinensen

országban

éve

A Swiss Color® minden tekintetben hamisítatlan svájci vállalat. Egyrészt mind a mai napig az alapító Ingrid Bregenzer felügyeli határtalan lelkesedéssel a gyártást, a megrendeléseket, a képzést és a fejlesztéseket a svájci központban. Hogy ki ne essen a gyakorlatból és inspirációt nyerjen a kutatásokhoz, saját vendégkörén továbbra is ő maga végzi a sminktetoválást.

Termékeik a legszigorúbb uniós előírásoknak is megfelelnek, és elnyerték a megtisztelő Swiss Quality minősítést. Ez utóbbi nem csak a világszínvonalú, kategóriájában elismert, megbízható alapanyagokat és eszközöket jelöli, hanem a szigorú és egyenletes minőség ellenőrzést is.

A Swiss Color Pigmentek előnyei

E

orvosi tisztaságú szerves smink és orvosi tetoválásokhoz használandó termékpaletta

E

tio2 mentes szemöldök színek

E

ébenfekete szemszínek

E

hipoallergén

E

szerves alkotókra jellemző hosszú élettartam és az évek során csekély színtorzulást hoz

E

extra tartós sárga szín alapanyagok

E

akár egy alkalmazás utáni tökéletes fedés

E

állandó szakmai támogatás minden Swiss Color felhasználónak

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

Adatkezelési nyilatkozat

14 + 12 =

Információk

További hasznos információk képzéseinkről

Akadémia biztosítja
  • -Elméleti tudásanyag, prezentáció, tanfolyami jegyzet

  • Gyakorlathoz szükséges bizonyos eszközök és agyagok

Résztvevő biztosítja
  • modell a gyakorláshoz

  • gyakorláshoz saját felszerelés (Swiss Color kezdő készlet vagy saját készülék)

  • váltóruha, váltócipő

Jelentkezés feltétele

- Kozmetikus végzettség
- Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetésee

Jelentkezés menete

Kérjük, jelentkezésedet a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon add le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük neked a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés

Sminktetoválás tudománya – elméleti modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges befizetni, jelentkezéskor.
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudod kiegyenlíteni vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhetsz. Ennek részleteiről érdeklődj a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás

Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél

A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat

Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg nem érzed, hogy bátran és magabiztosan tudsz nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)

Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, lehetőséged van az oktatódnál hospitálni, ahol megnézheted, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheted el az új karrieredet.

Termékvásárlás

Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Képzési csomagok

Amennyiben bizonyos alapképzésekre vagy microblading képzésekre egyszerre jelentkezel (vagyis csomagban vásárolod meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy egyszerre több modulra jelentkezz és minden modul előlegét befizesd. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

Oktató

Oktató

Vámos Monika
vezető oktató

27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.