Alapképzések

A Swiss Color Akadémia by Swiss Color sminktetováló alapképzése azoknak a kozmetikusoknak szól, akik még nem rendelkeznek tapasztalattal a sminktetoválás területén, de szeretnék a lehető legmagasabb színvonalon elsajátítani ezt a felelősségteljes, művészi szakmát. A képzés felépítése során nagy hangsúlyt fektettünk az átfogó elméleti és gyakorlati ismeretanyag kialakítására, hogy a Swiss Colort választó szakemberek maximális tudással és magabiztossággal a hátuk mögött tudják tovább emelni a szakma színvonalát. Céljaink és törekvéseink hosszú távúak, amelyek azt szolgálják, hogy felkészült, kompetens és felelősségteljes szakemberek kerüljenek ki a kezeink közül. Nem pusztán tanfolyamot tartunk, hanem felkészítjük, és ezt követően támogatjuk tanulóinkat, partnereinket.

Fontosnak tartjuk a minőséget és biztonságot, nemcsak az eszközök és anyagok, de a munkavégzés tekintetében is. A sminktetoválás során elengedhetetlen a bőr átható ismerete, a különböző bőrtípusok, tónusok helyes diagnosztizálása, ez ugyanis nagyban befolyásolja a technika, az alkalmazott árnyalatok és higiéniai modulok kiválasztását, továbbá a végeredményt. Éppen ezért, Akadémiánk kizárólag kozmetikusok számára vállalja az oktatást, ahogy ezt a Magyarországon érvényben lévő rendeletek is előírják.

Képzések:

A moduláris rendszert azért fejlesztettük ki, hogy a tanulónak lehetősége legyen eldönteni, hogy a sminktetoválás minden területét egyszerre, vagy inkább részleteiben, területekre bontva szeretné elsajátítani. Ha valaki úgy dönt, hogy szem-, száj- és szemöldöktetoválás moduljait egyben szeretné elvégezni, akkor nincs más dolga, mint ezekre a modulokra ennek megfelelően bejelentkezni. Szemöldök területén két modul közül választhat a hallgató egyet, vagy akár mindkettőt (szálas és púderes technika). Ezesetben a képzés díja a modulok árainak összege. Ha azonban valaki egyszerre csak egy területtel ismerkedne meg, akkor elegendő arra az egy modulra bejelentkeznie, és a későbbiekben, szabadon választott ütemezésben megtanulhatja a fennmaradó területekre vonatkozó technikákat is.

A kezdő hallgató számára az első modul (Sminktetoválás tudománya) kötelező, és a továbbiakban erre épül a többi modul, így a hallgató az Akadémiára való jelentkezéskor először az elméleti modult végzi el. Ezt követően választhatók a gyakorlati modulok igény szerinti sorrendben és ütemezésben. Az elméleti modult természetesen csak egyszer kell elvégezni.
Minden gyakorlati modul két napos és 3 élő modellen gyakorolja a résztvevő a választott területspecifikus technikát.

bővebben
Facebook Google+
×

Log in

×
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a képzésekkel kapcsolatos információkról és újdonságokról!
Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.
Több információ Ok Nem fogadom el