AJAK KONTÚR ÉS SATÍROZÁS KÉPZÉS

KEZDŐ

GYAKORLAT

2+ NAPOS (bővíthető)

Gyakorlati modul kezdőknek, az érintett elméleti tudásanyaggal kiegészítve.

Kis csoportos vagy egyéni képzés
Előre kitűzött, vagy egyénileg egyeztetett időpontokban
Időtartam: minimum 2 nap, ami igény szerint bővíthető

A képzés tematikája

1. nap
– az ajak területének specifikus adottságai
– ajakformák, szerkesztési technikák
– választható technikák
– indikációk és kontraindikációk
– terület és technikaspecifikus színelmélet
– főbb ajak pigmentek és keverési tippek ismertetése
– gyakorlati bemutató élő modellen

2. nap
– ajaktetoválás a gyakorlatban 2 hozott modellen

p

A képzés ára

Kedvezményes ár

Amennyiben a hallgató a Swiss Colornál szerzi be a sminktetováló készüléket vagy kezdő készletet
KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS lehetséges.

265.000 Ft

Eredeti ár

Amennyiben a hallgató nem a Swiss Colornál szerzi be a sminktetováló készüléket vagy kezdő készletet

295.000 Ft

Egyéni képzés ára

 

Egyedüli résztvevőként

 

395.000 Ft

Csomag ár

-10%

Ha valaki minden alap képzésre bejelentkezik,
úgy a képzések végösszegéből 10% kedvezményt adunk.

879.000 Ft helyett a teljeskörű alapképzés ára 791.000 Ft

A képzés következő időpontja:

2020. április 27-28.
2020. november 30-december 1.
További időpontokról vagy egyéni képzésről érdeklődjön
telefonon vagy emailben!

 

AKADÉMIA BIZTOSÍTJA
  • Az Akadémia biztosítja a hallgató számára a tanuláshoz szükséges segédanyagokat és eszközöket (jegyzet, prezentáció, gyakorló felület, egyéb termékek).
  • Amennyiben a hallgató a Swiss Colortól vásárolt sminktetováló készüléket, úgy a gyakorlat során a saját készülékét használja.
  • Ha a hallgató már rendelkezik más típusú sminktetováló készülékkel, azt a tanfolyamra szükséges magával hozni, de elképzelhető, hogy a képzés során a Swiss Color készüléket fogja használni.
  • A képzés során teát, kávét, italt biztosítunk. Az ebédszünetben a hallgatónak lehetősége van a közeli éttermek egyikében ebédelni.
  • A hallgató biztosítja a szükséges számú modellt a gyakorláshoz.
RÉSZTVEVŐ BIZTOSÍTJA

– modellek a gyakorláshoz
– Swiss Color kezdő készlet (géppel), vagy meglévő sminktetováló készülék
– váltóruha, váltócipő

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltétele
– Kozmetikus végzettség
– Előleg vagy teljes tanfolyami díj befizetése

Jelentkezés menete
Kérjük, jelentkezését a lenti űrlapon, emailben vagy telefonon adja le nekünk. Bejelentkezés után telefonon vagy emailben egyeztetjük a részleteket, illetve emailben kiküldjük Önnek a képzéssel kapcsolatos fontos információkat, továbbá az előlegről vagy a teljes összegről szóló számlát.

Részletfizetés
Sminktetoválás tudománya – elméleti modul esetében: a képzés teljes díját egy összegben szükséges befizetni, jelentkezéskor.
Gyakorlati modulok esetében: a képzésre való jelentkezéskor minimum 50.000 Ft előleg befizetése szükséges készpénzben vagy átutalással. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján készpénzben vagy a képzés előtti héten átutalással tudja kiegyenlíteni a hallgató vagy KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉST is igényelhet. Ennek részleteiről érdeklődjön a +36 30 326 5530-as telefonszámon.

Lemondás
Lemondás esetén a már befizetésre került előleget vagy a képzés teljes díját nem áll módunkban visszafizetni, kivéve olyan vismajor esetén, amit egyénileg minden jelentkezővel megbeszélünk. Időpont változtatás és átjelentkezés a képzést megelőzően legkésőbb 14 nappal lehetséges. 14 napon belül bármilyen változtatás és áthelyezés is lemondásnak minősül, így a korábban befizetett összeget nem tudjuk a módosított időpontra átvinni. Ilyen esetben új befizetés szükséges.

Oklevél
A képzés sikeres teljesítése után névre szóló, magyar nyelvű oklevelet állítunk ki. Amennyiben egy résztvevő munkája a gyakorlati munka során nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy a későbbiekben önálló, felelősségteljes és esztétikus munkát végezzen, úgy az oktatónak jogában áll megtagadni az oklevél kialakítását és javasolni a résztvevő számára a további gyakorlati alkalmakra való bejelentkezést. Ezután az oktató a résztvevő munkája alapján, amikor jónak kiállítja, kiállítja a névre szóló oklevelet.

Bővíthető gyakorlat
Kezdő gyakorlati moduljaink minimum két naposak, ami igény szerint bővíthető, egészen addig, amíg a hallgató azt nem érzi, hogy bátran és magabiztosan tud nekikezdeni az önálló munkának.
Az extra gyakorlati alkalmak felépítése: kérdések tisztázása, önálló gyakorlás saját felszereléssel egy hozott modellen, az oktató segítségével és kíséretével.
Időtartam: kb 3-4 óra.
Ára: 50.000 Ft/alkalom. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Mentor program (hospitálás)
Képzéseink ideje alatt, de igény szerint akár azt követően is, a tanulónak lehetősége van az oktatójánál hospitálni, ahol megnézheti, hogyan történik a sminktetoválás profik által, a vendég fogadásától az utolsó mozzanatokig. Így még magabiztosabban kezdheti el a szakember az új karrierjét.

Termékvásárlás
Bizonyos továbbképzések esetében a munkához szükséges termékek és eszközök (kezdő készletek) megvásárlása kötelezően kapcsolódik a képzéshez. Más képzésnél a kezdő készletek megvásárlása opcionális, azonban megrendelésük esetén a képzések árából kedvezményt adunk.

Kedvezmény Swiss Color vásárlóknak
A képzések árainál megtalálja, hogy amennyiben Swiss Color kezdő készletet vásárol a képzés során (vagy már Swiss Color vásárló), úgy a képzéseink árából kedvezményt adunk. Ezeket a kedvezményeket az adott képzéseknél megtalálja.

Képzési csomagok
Amennyiben bizonyos alapképzéseket vagy microblading képzésekre egyszerre jelentkezik valaki (vagyis csomagban vásárolja meg a képzéseket), úgy további, általában 10% kedvezményt adunk az egyes modulok áraiból. Ennek feltétele, hogy a jelentkező egyszerre több modulra jelentkezzen és minden modul előlegét befizesse. A csomag kedvezményről további tájékoztatást adunk telefonon vagy emailben.

 

OKTATÓK:

Vámos Monika
vezető oktató – BUDAPEST

27 évvel ezelőtt egy külföldi utazás alkalmával találkoztam először a sminktetoválással. 2014-ben megálmodtam egy koncepciót, ami mára a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color nevet kapta. Régi vágyam volt, hogy olyan csapattal oktathassak és alkossak egységet, akikkel ugyanaz az elképzelésünk a szakmai fejlődésről. 

Lakat Edina
oktató – BUDAPEST

20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a sminktetoválással, frissen végzett fiatal kozmetikusként. Az évek alatti sikeres közös együttműködés gyümölcseként, 2016 januártól, a Swiss Color oktatói csapat tagja lehetek, ami nagy megtiszteltetés számomra, hiszen nagyszerű, nemzetközileg is elismert kolléganőkkel dolgozhatom együtt.

Tordai Tímea
oktató – PÉCS

1999-ben végeztem kozmetikusként. 2003-ban egy hirtelen ötlettől vezérelve végeztem el a sminktetováló tanfolyamot és így 14 éve tetoválok rendíthetetlen lelkesedéssel. 2013-tól dolgozom Swiss Color termékekkel. Talán egyike vagyok azon szerencsés kozmetikusoknak, akik elmondhatják magukról, hogy a legjobbaktól tanulhattak. Büszkén mondhatom, hogy nagyon sok, ma is sikeres kozmetikust tudtam a pályán elindítani. Az, hogy azt a tudást amit megszereztem, tovább adhatom, ez számomra nagy boldogság.

Jelentkezz képzésünkre az űrlap kitöltésével!

8 + 2 =

No event found!

Kapcsolat:

Monalisa Szépségipari Kft.